zsebre is vágtam a reggeli short adagom profitját.
Igy kinulláztam a tegnapi bukómat.
Na.De hogyan tovább?
Ezért nem szeretem a nihilt, mert nem látom a piac lüktetését.
zsebre is vágtam a reggeli short adagom profitját.
Igy kinulláztam a tegnapi bukómat.
Na.De hogyan tovább?
Ezért nem szeretem a nihilt, mert nem látom a piac lüktetését.
Tegnap magasabban zártam longot mint a mostani ár. Kár h most a short kimaradt.
A rés betöltve azt hiszem.
Én shortban gondolkodtam feljebb, de nem léptem meg. Könyvbe beálltam, de nem vették ki.
Belongolódtam teljesen, lassan menni kellene felfelé, bux 30 percesnek fordulni kéne , ellenállásokon van
Mi is mindjárt odajutunk, ahol tegnap délelőtt voltunk.
nyomtam egy shortot 790nél nagy az öröm..rések maradtak.. hatiban nekem 850az ellenállás..550-450ig visszamehet...usai munkanélküli adat is lesz..bár jól felvitték a várakozást valószínűleg kevesebb lesz..tehát zöld..de akkor sem csökken..ami ugye a lazítás és kamatemelés sarokpontja lenne.
végre megpezsdült a hati forgalom.
mint a régi szép időkben.
Szeretek mindig a piaccal szembe menni. Tudom őrültség, de nekem ilyen a habitusom .
Sajnos nem tudom önmagam legyőzni. Ezért próbálom a piacot.
Igen a Fed hír szerintem már beépült és a közelgő gyorsjelentési szezonban nagyon magasra teszik az USA cégek profit termelő rátáját.
Nehogy kijózanodás legyen a vége.
Amúgy is októberben kell, hogy legyen egy méretes korrekció.
Csak az a baj, hogy időben az még messze van:(
Mindig az időtényezővel van problémám.
Ha nem értesz valamit kérdezz ! Most nézem usát és nézem hol lépjek vissza longba.
Egyszer biztosan ha a bux a két piros vonal fölé zár 18680-nál. de pár kontit veszek ,ha a bux
18560 fölé zár.
most már csak az lenne az igazi meglepetés, ha holnap a kezdeti gap után egész nap adnák a piacunkat
Mindenesetre izgalmas lesz a holnapi nap
Na ügyesen feltöltötted.
Keményen tele pakoltad az első képet :D
Csak Ibiza meg ne lássa, mert a New yorki közlekedési tábla fog eszébe jutni róla :D
Családozom picit este, majd visszatérünk még rá.
Mozgóátlagok látom saját kiforrt dolog alapján beállítva. Szép a második kép.
Én pár konti longom zártam le 660-nál. De ez csak egy nagyobb nullán zárt múlt heti pozició brókerdíját hozta vissza. A 150-en eladott 165-ösökért kár...