"összerakja a puzlet, és "
ja, december óta azt hazudja hogy nincs csőd((((((((
"összerakja a puzlet, és "
ja, december óta azt hazudja hogy nincs csőd((((((((
)))))
szeptember 1-től kizárólagos szerződése van szvsz ide
úgyhogy most kegben kussol
"...eljár közgyűlésekre..."
langyos :)
valamit nagyon benéztél. én speciel csak röhögök rajta :) chart-ot elemezni egy részvénynél, aminek a sorsa egy bírósági ítélettől függ? :) ez mindent elárul a "munkásságáról". piros-feketét játszik, ami az ő dolga, ő pénze, csinálja, baromira nem érdekel. a gond ott van, hogy ezt "tudományként" tálalja, ez viszont már röhejes :)
Ennyi irígy embert még nem hordott a hátán egyik topik sem, na, jó, talán a keg...
Miért kell, nem értem, megjátszotta, bejött, Harthor a bennfentes, hagyjuk már, ismeritek ti?
Komolyan veszi amit csinál, eljár közgyűlésekre, amire Ti nem veszitek a fáradságot, olvas, chartot elemez, ( megjegyzem, ebben megszállott) összerakja a puzlet, és megjátssza, amit kisakkozott...ráadásul be is írja ide, ha valaki utána akar menni, mehet...
Hagyjátok Őt, túlmisztifikáljátok.....
Örülök, ha megtudtalak nevettetni.
Végre nem szomorkodó embereket kell olvasnom.
Ez is valami...
Örülök, ha meg tudtalak nevettetni.
Végre nem szomorkodó embereket kell olvasnom.
Ez is valami...
nincs nekem semmi bajom azzal, ha valaki lottót játszik, az Ő pénze. röhögni csak akkor kezdek rajta, amikor azt kezdi magyarázni, hogy midez mögött "tudomány", azaz szisztéma, pl. jelen esetben a bűvös "chart" van :) itt válik komolytalanná az emberünk :)
ez pedig normális.. a lottót is tudományos alapon játsszák az emberek.. re: születési dátumok, kedvenc számok és egyéb balgaságok :)
kaszinózik, ennyi. a röhögés részemről akkor indul be, amikor "tudományt" akar a lottózás mögé varázsolni :)
annak a cikknek semmi köze Hathorhoz. Speki vétel volt, amit bárki megtehetett egész héten. nem is 90-nél vette, hanem még amikor elindult 100 fölé, 111-ig... szóval akár még bukóban is ülhet ma a 98-as záróval...
vannak bátrak, akik mernek játszani a tűzzel...
Csak remélni merem, hogy a sors alaposan megbünteti majd, mert van miért, ha már búúúúza Szász nem csinált semmit, akárcsak az elődje.
tolvajmédiás főnök infarktusa vagy igaz, vagy nem. Ha igen, akkor remélhetőleg mindennap eszébe jut, hogy ezt miért is kapta a sorstól... remélem megtért vmelyik Istenhez, és bőszen imádkozik, és bűnbocsánatért esedezik...
Egyetértek. Megjátszotta, bejött. Ezzel az erővel az ellenkezője is lehetett volna.
Mindenesetre én kerülöm a T-s papírokat. Lehet velük keresni, ha időben száll be az ember, de irtó nagyot lehet velük bukni, ahogy már én is jártam a kezdetek kezdetén. Remélem, a tolvajmédiás kopasz patkány gyógyszerre költi.
Ezek a T-s papírok olyanok, mint a rulett. Felrakod a pirosra/feketére és vagy bejön vagy nem. 50-50%. Sőt! Jobban jár az ember, ha egyből a kaszinóba megy a rulettasztalhoz és nem a BÉT-re, kaszinóban nagyobb esélye lenne nyerni.
miért használt volna? mert vett 100 körül és beírta? kedden még speki cikk is megjelent, volt 2-3 nap vásárolni, a bírósági döntés is várható volt már a hétre, a forgalom emelkedéséből is látszott, hogy vmi lesz. Kockáztatott és nyert. Gratula. Lottó volt és bejött neki, semmi többet nem kell mögé gondolni.
Egyszerű lélek, de amellett jó adottságokkal bíró speki. Jelen esetben szerintem bennfentes információkat is használt. A papír súlyát tekintve ennek büntetőjogilag 0 a jelentősége.
valahogy rajtad kívül senki sem jár örömtáncot és a portfolion sem
lejátszottál a papíroddol együtt alaposan