Méér? Mit jelentsen? Hogy nem tud kijönni a csődeljàrásból? :)
Egyébként szerintem a syni sem jelentett
már minden tolvaj jelentett, csak a nutex meg az e-kaki nem
ui: jó, meg a bányászbéka és a feltaláló sem, és grűnék sem :)
mi van már? még mindig tart az ítélkezési szünet??? :))
mérleg azért nincs mert még mindig a hatása alatt állnak?
Nincs gáááááz, ez csak egy kft. Mellékszál.
(Remélem Szepesi Nikolett nem tálal ki az új könyvében az E-Star székházban tett látogatásáról. 1:00-1:07)
Ez mit jelent? f.a indul? Nem bánnám ;)
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.08.19-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
E-Star ESCO Kft. 13557351243
Persze, hogy érdemes. Első körben 366 forint a célár.
A Csabron is megmondta egy interjúban.
Mánpedig a gaz Lazarus áll a cég elleni támadás mögött, mint aztat mondottam.A Csabron jóhiszeműen vezetgette a céget.
Eleinte az Erste bankkal próbálkozott, hogy "mi itt Hódmezőn mánpedig 180 forintos árfojamon fizettyük vissza a frankhitelt" de az túl kemény dió volt neki. (Állítólag olyan mérges volt, hogy utána otthon jól elverte a nejét, de én ezt nem tudhatom, csak hallottam a vasútállomás közelében egy kocsmában.) Akkor jött az E-Star. "Mink itten nyem fogunk ám a fűtesér fizetni" - a többit már mindenki ismeri.
Mikor Hódmezőn voltam lent az üzleti ügyek miatt, sok pletykát is hallottam a Lazarusról abban az omniózus kocsmában a vasútállomás mellett mikor egy jó babfőzike után kutattam. Helyben csak Fogkiverő Janinak hívják. Állítólag gyakran keresztűlesik a vak komondoron, de egyszer az apósa is jól pofánverte e miatt. Állítólag, én nem tudhatom, de beszélik :-)
http://www.old.szentkoronaradio.com/belfold/2011_02_10_lazar-janos-viselt-dolgairol
Idézet az első cikkből:
"Az állítólagos feleségverés - bár magánéleti rész, amivel nem szeretünk foglalkozni - mégis érdekes, hiszen rámutat Lázár János valódi énjére. A meg nem erősített történet úgy szól, hogy a politikus jól helybenhagyta a feleségét, aki kórházba is került emiatt, majd a feleség rokonsága bosszút állt Jánoson és jól megverték. Hogy mi az igazság, azt valószínűleg nem fogjuk megtudni soha, ugyanis feljelentést se a feleség, se annak családja nem tesz. Azonban beszédes tény, hogy a felesége Mindszentről jár be Vásárhelyre."
az sem semmi hogy a kv-esek pénze hová is lett kérdés fel sem merül
akik begyüftötték, azok pedig rohangálnak újságokhoz önkormányzatokat, bírót, egyes kötvényeseket, vagyonfelügyelőt hibáztatva
a cégvezetés felelőssége meg sincs említve
nincs mit. amúgy nincs harag ám, még ha kicsit erélyes is vagyok néha, csak bosszant, hogy mindenben csak a rosszat keresed, és nem engeded kibontakozni a lehetséges pozitívabb kimeneteleket. ( re: kreg-opimus ma)
azt is elfelejtette megemlíteni hogy a cég mivel csődvédelem alatt áll a szállítóit nem fizeti, azért a jobb eredmény
klasszak ezek a bíróságra nyomást gyakorolni akaró cikkek))))
különösen a Vegyépszeres hivatkozás tetszik
E-OS vej árnyékában
"A cég közel 30 önkormányzatnak nyújt szolgáltatásokat, s a vezetőség azzal kecsegteti a kötvényeseket, hogy az átalakítás után ma már valamennyi, Magyarországon, Romániában és Lengyelországban lévő érdekeltsége nyereségesen működik, ami fedezetet nyújthat a tartozásokra."
már amelyik megvan, tünedeznek szépen a cégből
hol a q2???
hát a tavalyi mérlegek, amikért pszáf bünti járt????