Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#652915 Hathor Előzmény: #652902

Akkor még mindig nem mínuszos a KT?

sebaj, már nem kell sokat várnia.. közeleg az év vége..

#652654 Waszeitung Előzmény: #652651

Túl egyszerű lenne egy hívásra milliomossá válni,inkább küzdök érte! :D

Hihetetlen milyen szintű van az egész béten...

#652543 Waszeitung Előzmény: #652244

Nah végre vmi értelmes megmondóember,tetszik hogy a korral együtt fejlődnek a jósdák is,.,nem mindenféle régi trükkel rántják le az embert pénzzel! :D

Kivi lennék hogy mit mondana arra hogy milyen pozit kell nyitni az új év első napjaiban bux1412 ben! :D

#652383 Szika Előzmény: #652253

Lehet, hogy igazad van, de én úgy gondolom, hogy pl a hétvégi zárók nem sokan vannak, és nem piacbefolyásoló tényezők, mert akkor erre tutti rá lehetne játszani. Egy-egy hétvége előtt én is elgondolkozok, hogy zárjak-e a hétvége miatt, de 95%-ban nyitva marad a pozi.

#652253 Ibiza Előzmény: #652236

nem teljesen..vannak éves ciklikusságok..és sokan 7végére nem tartanak pozit..főleg ha hosszú a 7vége mint most angolok csukva lesznek.

#652244 Fornit Előzmény: #652235

Ezek középkori dolgok. Ez már a XXI. század, technikai fejlődés.

Én a Larissza jósnőhöz szoktam fordulni az Ezo TV jósdájából.

http://hu.ezo.tv/jos/larissza

485 forint/perc, de elhanyagolható, ha mindig tuti 300-500 pontos nyerőkhöz juttat a Bux határidőn. A 18.590-es short jóslata is szépen bevállt. Zárás ügyben viszont elfelejtettem felhívni, hogy hol és mikor...

#652235 Rozsdáskilincs Előzmény: #652223

a horoszkóp elavult lehet, kávézacc fejlettebb:)Ha meg a speki hozzáfér egy 6 hetes csirkebélhez... természetesen csak falusi a megfelelő 100% bio alomból:)

#652223 Waszeitung Előzmény: #652217

Nem értesz hozzá,ez egyértelmű! :D

Én horoszkópból nyitok pozit,szerdára azt írták hogy all in long.....ezek nem tévednek!

:DDD

#652217 Szika Előzmény: #652208

:) ez egyre jobb... :)

Ha igaz lenne, akkor mindenki hétfőn délután venne, tehát én hétfőn délelőtt nyitnék vételi pozit, mert azt délután rá tudnám szórni a sok vevőre. De ezt kifigyelnék, és lenne aki hétfőn reggel nyitna, hogy délelőtt rám tudja szórni, stb... Nincsenek, de nem lehetnek ilyen törvényszerűségek. Szerintem :)

#652208 wnprt Előzmény: #651987

Köszönöm a választ tisztelt Hathor!

Mit gondoltok, igaz-e az a megállapítás, hogy hétfő délután érdemes pozíciót felvenni, főleg vételit?

Olvastam olyan dolgokat, h mely hónapokban és mely napokon érdemes vételit felvenni, bár ez ha igaz akkor a részvényekre vonatkozik igaz elsősorban.