akkor majd Húsvét..locsolópénz
forgalom nincs..
otp 650 guriga
mol 33milka
telekom 14 milla
ez mi?
ma-holnap akár nagyobb mozgások is lehetnek....
http://kepfeltoltes.hu/130827/recseg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Akkor még mindig nem mínuszos a KT?
sebaj, már nem kell sokat várnia.. közeleg az év vége..
Túl egyszerű lenne egy hívásra milliomossá válni,inkább küzdök érte! :D
Hihetetlen milyen szintű van az egész béten...
Nah végre vmi értelmes megmondóember,tetszik hogy a korral együtt fejlődnek a jósdák is,.,nem mindenféle régi trükkel rántják le az embert pénzzel! :D
Kivi lennék hogy mit mondana arra hogy milyen pozit kell nyitni az új év első napjaiban bux1412 ben! :D
Lehet, hogy igazad van, de én úgy gondolom, hogy pl a hétvégi zárók nem sokan vannak, és nem piacbefolyásoló tényezők, mert akkor erre tutti rá lehetne játszani. Egy-egy hétvége előtt én is elgondolkozok, hogy zárjak-e a hétvége miatt, de 95%-ban nyitva marad a pozi.
nem teljesen..vannak éves ciklikusságok..és sokan 7végére nem tartanak pozit..főleg ha hosszú a 7vége mint most angolok csukva lesznek.
Ezek középkori dolgok. Ez már a XXI. század, technikai fejlődés.
Én a Larissza jósnőhöz szoktam fordulni az Ezo TV jósdájából.
485 forint/perc, de elhanyagolható, ha mindig tuti 300-500 pontos nyerőkhöz juttat a Bux határidőn. A 18.590-es short jóslata is szépen bevállt. Zárás ügyben viszont elfelejtettem felhívni, hogy hol és mikor...
a horoszkóp elavult lehet, kávézacc fejlettebb:)Ha meg a speki hozzáfér egy 6 hetes csirkebélhez... természetesen csak falusi a megfelelő 100% bio alomból:)
Nem értesz hozzá,ez egyértelmű! :D
Én horoszkópból nyitok pozit,szerdára azt írták hogy all in long.....ezek nem tévednek!
:DDD
:) ez egyre jobb... :)
Ha igaz lenne, akkor mindenki hétfőn délután venne, tehát én hétfőn délelőtt nyitnék vételi pozit, mert azt délután rá tudnám szórni a sok vevőre. De ezt kifigyelnék, és lenne aki hétfőn reggel nyitna, hogy délelőtt rám tudja szórni, stb... Nincsenek, de nem lehetnek ilyen törvényszerűségek. Szerintem :)
Köszönöm a választ tisztelt Hathor!
Mit gondoltok, igaz-e az a megállapítás, hogy hétfő délután érdemes pozíciót felvenni, főleg vételit?
Olvastam olyan dolgokat, h mely hónapokban és mely napokon érdemes vételit felvenni, bár ez ha igaz akkor a részvényekre vonatkozik igaz elsősorban.