A MOL nem nagyon akar beesni 16000 alá, pedig elég sok bizonytalanság van a vállalat körül.
A MOL nem nagyon akar beesni 16000 alá, pedig elég sok bizonytalanság van a vállalat körül.
nem, a bux nem megy a 100-200-as sáv alá. eddig többször fordult onnan. de ez szigorúan csak az én véleményem. lehet, hogy harmadszorra simán töri.
újabb long 310en, átlag 420. én nem érzem, hogy akkora gáz lenne, amekkorát estünk tegnap.
bízom benne, hogy otit megfogja a 250-280-as szint, buxit meg a 100-200-as. Ha meg tévednék akkor stoppolok.
4nap szünet lesz.. ebből kettő külföldön nem az.. sem a jóra sem a rosszra nem tudunk reagálni..
kis vacak a magyar tőzsde..beraktam shortot 800 fölé pár napja..nem volt időm szétaprózni..ezért alattam forgott a piac..ellenállás meg stophatár lettem a pakkommal..vicc
ősszel nemzetközi tőzsde leszünk..ennek a hatásait kellen kipekulálni előre.
Tegnap délután erős esés volt, ma lehet hogy pluszba megy, de remélhetőleg csak ideiglenesen.
Jobban tetted volna 20e ről,de ha esik még ezer pontot akkor jól teszed...
Amúgy kérdésedre az idő is választ ad majd.
Gyuri bácsi mindig biztosra megy...pár hónap és szépen fog keresni vele...
ez nem kamu, mert a hedge fundoknak időközönként jelenteniük kell a nagyobb befektetéseiket, erre törvény kötelezi őket
akárcsak nálunk
de soros 9% bukóban van állítólag
macika, szerinted ez nem kamu? most akkor mindenki el kezd vadul shortolni...és ha hirtelen fordul, akkor Gyurika bekaszálja az egészet, mert hopp...longolt.
ja, magamból indulok ki, hogy bekajálom a dolgot.
http://www.investor.hu/news/20130815-ide-fektettek-penzuket-a-milliardosok.html
Különösen vészjósló viszont, hogy Soros legnagyobb méretű pozíciójával az amerikai tőzsde egyik legismertebb részvényindexének, az S&P 500 esésére fogad. A befektető nagyjából 200 millió dollárért vásárolt put opciókat az S&P 500-ra, melyekkel az árfolyam eséséből profitálhat a tulajdonosa. Ez egyelőre nem bizonyult túl kifizetődőnek (ha még mindig megvan neki), mivel az S&P 500 9 százalékot emelkedett mostanáig, bár Soros vélhetően úgy gondolkodik, hogy az elmúlt hónapok nagy tőzsdei menetelésének egyszer vége kell, hogy legyen.
-
kiv leszek
Távol vagyunk egyelőre még a 4000-es szinttől is, mire ez eléri a 3125-t, október lesz, nem adja majd könnyen magát, bezuhan 4000 alá, annyi vevő lesz ami felhajtja majd az árfolyamot, bár lehet h szeptember közepére a 3500 meglesz. Szóval short pozíciót vegyünk fel holnap az OTP piacán?
csak panaszkodni kellett és máris megmozdult a piac
ezt már szeretem:)
zsebre is teszem azt a pár konti hasznot, no:)
Sok kicsi sokra megy. Azért ezekben az ínséges időkben napi 250 pötty azért már valami.
pont így akarták :) van kire ráönteni ezt a sok papírt....
valójában az USA, meg Londoni befektetőknek ez kiváló alkalom, hogy egy Jó OTP gyorsjelentésre most sokat el tudjanak adni...
lesz ez 3125 .....valamikor.
No, short pozícióm szépen termel ma....nem parázok :-))