bocsi helyesbítek a 15= 1%
Nem kicsit lett jobb a Q2-es GDP adat (15 helyett 1,7%)
dollár erősödik, de az S&P nem nagyon akar esni.
Vajon véget ér-e a régi lemez, hogy minél rosszabb adat annál jobb nekünk, mert tovább tart a mennyei manna(QE3)
4 éve ugyanaz a lemez megy a fednél....érdemleges dolgot nem tudtak,tudnak kitalálni,csak a rizsa,csak azt szeretik! :D
Jelenleg én is a Long oldalt erősítem.
Tegnap tegnapelőtt tankoltam.
Ma este az USA-tól izgulok kicsit.
OTPbe raktam, napos, hetes, havi, meg 30percest talán..
Mi ez a erektálás,ma is beszél a bajszos?
este lesz, ma reggel elaludtam :)
Sziasztok,
Lenne valaki oly kedves és dobna nekem egy heti és egy 60 perces bux chartot? BUX nem hati
Sajnos most nem férek hozzà
Elore is koszi!
én még mindig csak hegyezem a cerkát rá :) benne lehet még 200-300pont minusz a dologba, de igazán leönthetnék értem a hatit
Ajaj,nagy a bizodalom! :D
Természetesen így berajzolva jól néz ki. :)
Én elsősorban a promptot próbálom figyelni, és az alapján kereskedni le a hatit. A kt teljesen kiszámíthatatlanná, rajzolhatatlanná teszi a hatit szvsz. Pl itt most promptban emelkedő aljak és szűkülő háromszög van (03.27, 04.23, 07.22). Nekem legalábbis, de ez nem jelent semmit :)
és ? mit szólsz a dologhoz ? :) szerinted van benne fantázia? elvileg még életképes is lehet , adódna egy korrekt stopp szint és egy ideállis kiszálló, kiválló hozam kockázat aránnyal
... ez A NAGY ter :D oszt majd kiderül. első körből 5konti majd ha valóban elindul újabb 10 , majd a menet közbeni korrekciók során ujabb 5, apránként, báár nem lesz egy laza menet , szerintem, ha egyáltalán működni fog, kiderül
opp még annyi hogy a záró beöntések felhúzásokat nem veszi figyelembe, a 17.00 ás ár a záró, és a 9.00 ás ár a nyitó rajta
igen, ez napi bontás és a 2013as időszak van rajta, illetve az azt megelőző időszak ,de akkor még igencsak inlikvidnek számított hisz a 2012es hati volt a fő index, most látom hogy a jobb széle lemaradt, épp az árfolyamérték, nálam ez a béten kereskedettől 70pipben tér el , ez könnyen kezelhető,számolható
nem bux hanem hati grafikon
bocsi, lehet, hogy tök hülye vagyok, de nekem ez nem áll össze: nálam 2012 dec-től mind hatiban, mind promptban emelkedő aljak vannak, sehogy sem jön össze ez a csati. Megkérdezhetem, milyen bontásban van ez a grafikon, ez ugye napi?
http://kepfeltoltes.hu/130729/long_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az indikátorom mind hatiban mind rv-kben beadta a vételit mult héten, ebbe mai beöntés még épp belefér, a szűk stopp megvédene a nagy minusztól, de nem szeretném kizárni az emelkedés esélyét sem