Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#645556 Aptiti Előzmény: #645499

Nem kicsit lett jobb a Q2-es GDP adat (15 helyett 1,7%)

dollár erősödik, de az S&P nem nagyon akar esni.

Vajon véget ér-e a régi lemez, hogy minél rosszabb adat annál jobb nekünk, mert tovább tart a mennyei manna(QE3)

#645499 Waszeitung Előzmény: #645478

4 éve ugyanaz a lemez megy a fednél....érdemleges dolgot nem tudtak,tudnak kitalálni,csak a rizsa,csak azt szeretik! :D

Jelenleg én is a Long ol…

#645478 Aptiti

Jelenleg én is a Long oldalt erősítem.

Tegnap tegnapelőtt tankoltam.

Ma este az USA-tól izgulok kicsit.

Sziasztok, Lenne valaki…

#645193 ang3lt

Sziasztok,

Lenne valaki oly kedves és dobna nekem egy heti és egy 60 perces bux chartot? BUX nem hati

Sajnos most nem férek hozzà

Elore is koszi!

#645033 Borska Előzmény: #644872

én még mindig csak hegyezem a cerkát rá :) benne lehet még 200-300pont minusz a dologba, de igazán leönthetnék értem a hatit

#644827 Szika Előzmény: #644824

Természetesen így berajzolva jól néz ki. :)

Én elsősorban a promptot próbálom figyelni, és az alapján kereskedni le a hatit. A kt teljesen kiszámíthatatlanná, rajzolhatatlanná teszi a hatit szvsz. Pl itt most promptban emelkedő aljak és szűkülő háromszög van (03.27, 04.23, 07.22). Nekem legalábbis, de ez nem jelent semmit :)

#644824 Borska Előzmény: #644808

és ? mit szólsz a dologhoz ? :) szerinted van benne fantázia? elvileg még életképes is lehet , adódna egy korrekt stopp szint és egy ideállis kiszálló, kiválló hozam kockázat aránnyal

... ez A NAGY ter :D oszt majd kiderül. első körből 5konti majd ha valóban elindul újabb 10 , majd a menet közbeni korrekciók során ujabb 5, apránként, báár nem lesz egy laza menet , szerintem, ha egyáltalán működni fog, kiderül

opp még annyi hogy a zár…

#644798 Borska

opp még annyi hogy a záró beöntések felhúzásokat nem veszi figyelembe, a 17.00 ás ár a záró, és a 9.00 ás ár a nyitó rajta

#644792 Borska Előzmény: #644770

igen, ez napi bontás és a 2013as időszak van rajta, illetve az azt megelőző időszak ,de akkor még igencsak inlikvidnek számított hisz a 2012es hati volt a fő index, most látom hogy a jobb széle lemaradt, épp az árfolyamérték, nálam ez a béten kereskedettől 70pipben tér el , ez könnyen kezelhető,számolható

nem bux hanem hati grafikon

#644770 Szika Előzmény: #644745

bocsi, lehet, hogy tök hülye vagyok, de nekem ez nem áll össze: nálam 2012 dec-től mind hatiban, mind promptban emelkedő aljak vannak, sehogy sem jön össze ez a csati. Megkérdezhetem, milyen bontásban van ez a grafikon, ez ugye napi?