Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#641370 BudFox Előzmény: #641358

feljöttek értem..ráadtam egy kicsit.

De szeretném azoknak a külföldi OTP vevőknek az arcát látni most, akik ész nélkül húzkodták fel heteken keresztül, semmi háttérhír nélkül....csak mert : " OTP -t húzni kell fölfele, mert az mindig csak felfelé megy...."

#641358 Borska Előzmény: #641347

hisz még nem is esünk :) csak otp-t kalapálják, de jönni fog a mol, és a richter is ( vissza 3500 köré , mert ez a split nem más mint parasztvakítás és visszaadja, sőt... ) a mol pedig retteghet az állami beavatkozástól..... figyeld csak meg beleturkálnak abba is , nem létezik hogy kihagyják

#641347 BudFox Előzmény: #641269

jújjjj nagyon zuhanunk..én meg elméláztam az időt....közbe jöttek hozzám a boltba, és nem tudtam figyelni....most meg már nem adok rá..megvárom míg feljebb kanyarodik, és a következő lefordulásba adok bele.

pénz áll a házhoz a héten :DD de szeretem ezt :D

illetve egy short jelre …

#641276 Borska

illetve egy short jelre várok a nemzetközi piacon, ami több napos esést is hozhat, ha bejelez az indi akkor megszórom dax-ot is a futó cuccok mellé, és adom hatit is gondolkodás nélkül

a szentiment fordulása felülírná a "kivárom a jó belépő" stratégiát, egy esetleges olasz politikai durranás, vagy egy görög leírás, portugál hozamugrás mind mind elhozhatná a már oly esedékes korrekciót.......

kiderül (lehet tök fölöslegesen várom )

#641269 Borska Előzmény: #641223

nem bánnám ezt a forgatókönyvet :

http://kepfeltoltes.hu/130719/short_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mivel nálam 1-2 óráson túladott ,kisebb visszakorrekcióra számítok, és ha valóban lesz ,illetve nem változik a funda támogatás akkor én az újabb shortokat 19350-400 körül nyitnám rá (jelen állás szerint)

ha nem lesz annyi üsse kő, akkor az eredeti csomaggal megy tovább a bolt , target 18k és környéke

#641223 BudFox Előzmény: #640934

Egon szerint jövő szerdáig maradhat az eladói nyomás, OTP pedig 4450 alá érhet.

én tartom a shortjaimat...nagyon szépen hoztak a héten már... .:-)))

rá kéne adnom valahol....

#640939 Fornit Előzmény: #640934

Elvan. Múltkori eséskor is ezt csinálta.

Van shortom, 780 magasságából, de a probléma a régi vele, kis pakk :))

....a kisérő pakkunk átá…

#640934 Borska

....a kisérő pakkunk átállt az eladói oldalra, hogy ennek mi értelme? ezt mondja meg nekem valaki

remélem a dupla csúcs le…

#640925 Borska

remélem a dupla csúcs leküldi egész sávaljig, erős funda eladási impulzus, és a tátongó kölcségvetési hiány Demoklész kardjaként lóg a bluek feje fölött, otp után meg fogják találni a másik két nagyot is....

de nem bánnám társulna hozzá valami nemzetközi para, mert az agyam eldobom azon amit usa és németek csinálnak

hati target 18200-300

#640016 Borska Előzmény: #639916

igazad van ! bár én a felminősítéstől nem félek :) messze ez a gazdpol attól hogy pozitívan értékeljék , és evvel neagggyisten követendő példaként mutogatnának minket, mert szerintem rettegnek ettől a fajta mentalitástól... ( ha őszinte akarok lenni kettősség van bennem,hisz egyoldalról becsülöm amit OV tesz, hisz kiáll az érdekeink vagy saját érdekei mellett, másfelől simán elképzelhetőnek tartom hogy ez beza zsákutca lesz )

az elmult hetekben feltünő erőt mutat hati,nem tudom kiknek és mi az érdekük , de húzzák forgalom nélkül, ki akarják töretni, ez a vételi oldali 25-50es kisérő pakk is tudatos magatartás eredménye, lehet nekik lesz igazuk, de ha borúl a bili és valaki belefingik a nulláslisztbe ezeket a pakkokat le is kell majd építeni, sok helyen olvasom hogy bux agyon van shortolva, én ebben nem hiszek, szerintem csak szimplán nincs külföldi érdeklődés és egy vagy több belföldi szereplő próbálja kiugrasztani a nyulat.....

kiderül