kérhetek otp és hati realt
köszi
ja és forgalmat
-65 pont1 nap és 2 óra alatt meredek is volt. Még meglévő rv longomat kistoppolták tegnap 21:50 körül, elvileg már nincs miért esniük kint :)
kis pajeszos beletekert reggel usa futiba..nem érdekük elszakadjon a cérna..sztem ma korreksön a piacokon...kína is nullára hajt..
....alakulunk szépen,bár szerintem az 1600 inkább csak olyan lélektani szint volt
itt figyel megint egy fura kis paradoxon :) jó hírek, erősödő gazdaság, válságból való kilábalás lehetősége, mégis eső indexek, vagyis az eddigi pénzpumpa valóban lufiként fújta az indexeket és most hogy a visszahívás szele megcsapta a piacokat addig fognak esni míg a pumpa nélküli realitásukat el nem érik, valószínűleg kiárazódik az ingyen zsé szelleme, erősödik dollár ,igen szépen trendszerűen, és átértékelődnek a befektetések, folytatódik illetve felgyorsul a rizikós eszközosztályokból való tőkekiáramlás...
ez a hangulat könnyen a mélybe taszíthatja a buxot, és az égbe lőheti a huf kereszteket, teljes hati short tartva, továbbra is az első körös célárig,onnan meglátjuk jön-e a megnyugvás, mert 18k körül már long felé fordulnék ( ha adott a szentiment )
kiderül
kérdés csak az hogy ezeket a mostani híreket mennyire tartják fontosnak...
holnap meg péntek...ilyenkor általában esni szoktunk.
Gondolom réssel estt. Nem tudom esetleg visszaszúr e betölteni huszonakárhová.
.
SP már 1602.83 - akkor jöhet az a 46 -os bakancs, és az 1600 berúgása ? vagy visszapattan innen...
USA nagyon beindult az esésben.
-0.85
-1.10
már -1.47 %
ez az utóbbi pár hónap legnagyobb 2 esése eddig...szóval valami megmozdul most ?
Én is tartom, de ez csak pár kontaktus. Olyan játéknak indult, de ha már így alakult futtatom. :)
Gratula a pénzhez ...
én még tartom a shortokat...és lehetőleg lefele még ráadok...tegnapelőtt adtam rá még 500 on...
csak az SP futurest figyelem továbbra is....ha az megindul nagyon fölfele akkor zárok.
Köszi, én is sok sikert kívánok Neked a folytatást illetően, remélem hamarosan megint egy hajóban evezhetünk! ;-)
grat a trédhez!!! pénz a zsebben, ez a fontos, én tartom a pakkot , a nem elképzelhetetlen 18000 hati targettel
a reggeli meghúzás-beadás óta 60 pontos mozgással sávozgatunk bux 18840es napi aljának törését várom és egy szinttel lejjebb lépést , ha fölfelé indulna még résvisszatöltés is lehetne belőlle, de ennek szerintem most kisebb a sansza
...ez a FED kommunikáció hetekre irányt adhat
Egyelőre lezártam ma mindent 100-185 között, megvárom mi lesz a folytatás. Otp elég sokat esett a napokban, nem hiszem hogy a 600 környékét elsőre levinné, persze lehet hogy tévedek és meg sem áll 400-ig. A Mol meg egyelőre tartja magát, ezen egy kicsit csodálkozom is, tőle vártam volna hogy megtámogassa az esést. Persze lehet hogy még ma/holnap ezt be is pótolja, chart alapján legalábbis ezt várnám tőle. Nekem most egy kis pihi jön, várom a következő lehetőséget. Lehet hogy még futtatnom kellett volna tovább, de nem vagyok biztos benne, hogy itt van már a magasabb szintű trendforduló. Meglátjuk.
Jó reggelt! Otp-t egyelőre fogja az első komolyabb támasza, ezen nem is kell csodálkozni, a 4600 fontos szint. Pár napja említettem a Mol-t, hogy esést várnék benne ha újra lefordul 17K-ról. Ez úgy tűnik lehet hogy meglesz, ez esetben minimum 400-500 közé várom le első körben, akár még a héten. Bux-nál 18.800 körüli zárót várok ma.
de komolyra véve a dolgot, a nyilatkozat semmis, de a dollár reakciója sokat sejtető, a piac árazza, kezdi árazni az erős usd-t, ez pedig ki fog hatni mindenre......
....reggel réssel nyitás , és nem biztos a visszatöltés
kiderül
ájháháhááá :-)))
Mondtam hogy semmitmondó lesz ez az egész....akkora a baj, hogy féltek bármit is mondani..inkább kiadtak egy ilyen semmitmondó nyilatkozatot :-)))
csúcs
:-))) Bármi is lesz..de az biztos hogy valami oltári nagy hazugság lesz, valami semmitmondóan nevetséges köntösbe bújtatva :DDD
de műr Obamanak is tele van a hócipője ezekkel a zsidókkal...mert aztmondta hogy jobb lenne ha már elhúzna a FED éléről a fenébe :D