amióta a firts solar nevű papírom 40% ment egy pisilési idő alatt, tudom, hogy lesz itt is durvulás...
amióta a firts solar nevű papírom 40% ment egy pisilési idő alatt, tudom, hogy lesz itt is durvulás...
Jajj, koalám, ne izgulj, nem lehet itt semmiről lemaradni.
Mitől lennének limites napok? Nem lesz itt semmi sem 1-2 Ft-os mozgáson kívül.
gyanús... ez vmi trükk volt kedden, hogy 32-ig lenyomták...
limites napok jönnek fel??
vennem kéne még 35 alatt, de nem tudom...
Miguel, senki nem fog itt beszélni... a korábban megvezetett apportos cégvezetők sem teszik meg... pedig van aki egy jól működő céget adott nekik... aztán mi lett belőle?? f.a.
aztán nehogy öngól legyen... re: Tokody kartárs :)
(2:48)
.be&t=2m48s
"Szerintetek ki vette ki egy éven keresztül ezeket a sávokat és miért, és miért nem engedte soha elszállni, miért kontrollálta az árfolyamot az elmúlt egy évben? 28-30, 29-31, 30-32, 31-33, 33-35 Azt gondolom lesznek még hírek.
lavegh"
ki vette? vki haveri kutya, aki tudja mi a szándéka a céggel...
és miért nem hagyta elszállni? hogy kivezetéskor ne legyen magas az átlagár....
persze, hogy lesznek hírek.. először is a jegyzés lezárása után, a tőkeemelés bejegyzését követően egy felvásárlási ajánlat... amit miután nálatok lesz bő
80%, a többi haveri pincsi majd el is fogad, illetve előkerül még a közkézkalapból 10%-nyi új baráti kutyuli, így jöhet a kiszorítósdi...
ezt várom, ez az én elképzelésem... de a valós történetet ti tudjátok, Laci
bá... :)
/Bocs Elci, nem neked írtam, csak megszokásból a válasz gombot nyomtam le/
Egyetértek veled !
Gondolhatnak rólam bármit a rózsaszin szemüvegemről.
Még mindig jobban állok ezzel a ........ mint azok akik econetbe,humetbe vagy kegbe ragadta bele őtvenszeres árfolyamon. Én hatszorozással már nyereséges lennék. :-)
És bármilyen röhejesnek tűnik is szerintem nem elérhetelen.
És tisztán látszik,hogy a Phyllel akarnak is valamit,nem úgy mint az említettekkel.
Veszítenem való nem sok van.
Mindegy,hogy 20 milliót bukok el vagy 17 milliót.
Várok, nem kell a megélhetéshez a pénzem. Esetleg annyi történt,hogy mérgemben az utóbbi években nem teszek "friss" pénzt a tőzsdére.
Meg kell szerintem várni a story végét Elci....
Az első percben amikor végigolvastam, nekem is elszállt az ihlet, aztán kicsit másképp kezdtem látni, kb azok alapján amit leírtam....
amennyiben lesz emelkedés, lesz idő ráérezni, hol lehet a kiszálló, időtáv csak a kérdés.....
ennyi papírnak, megkockáztatom nincs itthon vevője......
Igen , ez az:)
Időszerű is a mezőgadasági cégben, mert unios tyúkketrecek vannak üzembe állítva az biztos, nem az a régi épp váll-széles fajta:)
Igen,tudom,hogy régi motoros vagy. A "levezetédessel" teljesen egyetértek.
Kivezetés szerintem sem lesz,mert az olyan mintha megvennék a mostani apportokat készpénzért. Akkor apport nélkül is megvehették volna.
Nem beszélve arról,hogy ŐK itt a tőzsdén tudnak nagyot kaszálni akár néhány nap alatt.
K.G. 2009 !!!!!!!!!!
Ők is ezért játszadoznak a Phyllel és a Phylt felhasználva.
Néhányan milyen sokat kerestek. Az irodaépület volt tulaja. A Keg álltal is kerestek rendesen. Nem beszélva a Palota gumi és a köműves brigás volt tulajai.
A cégekre pénzt is vettek fel majd mehettek a "KUKÁBA" ! Palota GUMI !!!!!!!
Szóval hülyék lennének itthagyni a tőzsdét.
Szerintem tavaly tavasz óta újra valami NAGY gondolaton "DOLGOZNAK !
Valamiért nem idegeskedem,csak jó lenne megérezni,hogy hol kell majd eladnunk az emelkedésben.
Mert lesz,kétségem nincs efelől.
Ezért is írtam ezekről a gondolatokról a pf-re kicsit gúnyosan. Ki mit olvas ki belőle. :-)
Kíváncsi lennék Inflexio véleményére.....szerintem nem dobja el....
JenőBá meg nem fog erről nyilatkozni, úgy vélem:)
aztán apportokat átértékelik és 500ért is ingyen lesz :)
Ja, és nem most regisztráltam.....
Meg a másikra sem...
Nem kell szerintem tragikusan venni az eseményeket! (apport)
Van egy halom veszteség a cégben, akár nyereséges profil is beleférhet mostmár, minusz 6-7 milliárd talán... 2011-2012 cirka
Érdekes még, hogy BC-tulaj saját és szűk üzleti köre cégeit vitte be apportként...
A szálloda az nagyon nem az üdülési jogokról szól, 4 csillagos cella osztrák tartományi támogatással, fejlesztéssel, jó lokációval, nem szar az a lényeg....
A mezőgazdasági cégekben is van érték, földtulajdon stb, tojó-tyúk nyomja a cash folwt:)
Összességében ezek szerintem nyereséges cégek lesznek ......
a kérdés az , hogy miért kellett betenni ezeket a cégeket a cirka 200.000.000 db papíron felül ?
Nincs nagyon értelme a 6 Ft árfolyamnak sem, gyakorlatilag 10.000.000 papírral le lehetne küldeni oda.....
mi lesz a többi 300.000.000 db-vel
a kivezetésről pedig.....minek bevezetni, ha kivezetik az egészet, no és 6-8 évet itt szarakodni vele.... 2006 óta kb?
Nekem más válaszaim vannak ezekre egyelőre, szerintem a jegyzési időszak alatt lesz itt 30 környékén, vagy még addig sem
üdv mindenkinek
L