Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#618301 Dmode Előzmény: #618300

ezt úgy mondom,hogy nincs papirom.

viszont soha nem felejtem el a phyl 2007 es rally kezdetét.mikor ugye a nagy kamu 10 éven keresztül húzodó tárgyalás nem volt sikeres,és 20% os minusszal indult a kereskedés,és onnan a nagy apportos emelkedés.

#618300 Sly-- Előzmény: #618298

ezt a "kirázás megy"-mentalitást el kéne felejteni szerintem

kit ráznának ki és minek, mikor annyit nyomtatnak, amennyit csak nem szégyellnek?

#618298 Dmode Előzmény: #618276

teljesen elkeseritö számomra ez az egész.

a kedvemet elveszi az egész tözsde világtól.

viszont,szerintem kirázás megy és emelkedés lesz ebböl...................

de ez csak az én megérzésem,de ez sem hozza meg a jó hangulatom,mert aki esetleg ezen most nyerni fog,mármint kicsi,az pár év múlva fog bukmi még többet.

#618276 Zotya32 Előzmény: #618254

azt sem értem miért nem húzták feljebb?? 60-70 ft környékéig, ott is bedobhatták volna ezt a szuper hírt, hogy 30 ft-ért jegyezhet akinek van phylje. sokkal többet tudtak volna elsózni.

#618254 Sly-- Előzmény: #618247

ma kicsik menekültek igen

mit nem értesz ezen? most nyitogatják hónapok óta, 30-38 között, majd zárják részvényösszevonás és tömés után ugyanúgy pl. 30 Ft-on, de a mostanihoz képest nyolcad-tized ennyi áron

Apportok ára is a zsebben és közben a shorton nyert haszon ugyanúgy.

#618247 Zotya32 Előzmény: #618245

shortra?? 30-tól 38-ig?

de ha short, akkor nem eladni kellett volna a papírokat a tőzsdén?

itt meg mindig megvettek 1-1 szintet, majd megjelent a hatis listában...

vki megveszi shortra papírt 37-ért, majd most eladja? de ma főleg kicsik menekültek... nem értem én ezt az egészet.

#618243 Zotya32 Előzmény: #618239

ezt hírt nem mutatta a TA... ha meg vmi más jön, akkor meg felfelé akad ki.

mocskos gazemberek ezek, úgy manipulálják az árfolyamot, ahogy akarják... 31 és akár 45 is lehet a záró, attól függ mihez van kedvük. ha igazán ártani akarnak, akkor kitépik 45-re, hogy jobban fájjon az eladás.

#618239 Sly-- Előzmény: #618227

Ennyit a 36-os támaszról...

Réssel ment vissza alá.

Nagy eséllyel nem mostanában lesz ismét felette.

Reméljük, Tris is regél róla egy szépet....

#618226 zsada Előzmény: #618202

2011-2012-ben több Phylaxia vezetőnek lejárt a megbízatása. Akkoriban még nem lehetet tudni, ki áll az újonnan megválasztott vezetőség mögött. Mára már jól kivehetően kirajzolódik egy központi érdekcsoport (EHEP– PHYLAXIA– WAMSLER -ALPHAVET)). Nem tudni milyen megállapodást kötött a régi vezetőség(Dr. Tóth Péter és csapata) Hudek Csaba és társaival, de valószínűleg tisztára mosva akarták átvenni a részvénytársaságot.

A jövőre nézve „ha a forgatókönyv nem változik”, a Wamsler teljes (100%-os) apportálása lehet a cél, majd értékesítése vagy „ha balul sülnek el a dolgok” a részvényhányad maradék részének a megszerzése és a tőzsdéről kivitel. Mindkét lehetőség kedvező feltételekkel biztosítva van számukra. Dr. Georgi Kornél már hosszú ideje együtt működik a BudaCash-el és az EHEP-el. A sok közös szál és a több mint 10 éves közös múlt nem újonnan alakult szerveződésre utal. Ugyancsak érdekes észrevétel, hogy a Phylaxia 2 legutóbbi apportját (A KILIMA (Cgt. 12-09-007090, igazgatója az a Mészáros József(any: Achácz Anna Mária) aki a Phylaxia egyik választott igazgatója) és a Himaundu kft, melyek a Wamsler apportját adták, mindkettő egy napon lett alapítva. Véleményem szerint már akkor megvolt a terv, hogy a Wamsler veszi át a Phylaxia helyét) Egy dolog megállapítható, az elmúlt 1 évben a 200Ft helyett 25Ft-on jegyezhető részvények nagy részét egy szűk kör - mely a vezetőséghez köthető - jegyezte le.