elindulását?
viszonyítás kérdése
közel 1 éve vitáztunk, hogy 33-34-en tömés volt-e vagy sem, azóta ma járt először ezen a szinten
tehát ahhoz képest csak nullában van
elindulását?
viszonyítás kérdése
közel 1 éve vitáztunk, hogy 33-34-en tömés volt-e vagy sem, azóta ma járt először ezen a szinten
tehát ahhoz képest csak nullában van
Na én is nagy tőzsdés vagyok. Olvasgattam a fórumot és ott vettem észre a Ph elindulását. Még jó, hogy a fórumra ránézek. :)
Mindegy en gyorsan megvaltam a decemberi pakkomtol ma, mert nekem ilyen szennyre nincs szuksegem. Mondjuk azt sem ertem, hogy egy nagy atkoteses napon mi vitt ra, h. belevegyek, de vegul nem sult el rosszul...
most olvastam.... hát ez a kovácsádám mekkora egy kamugép... gyűjtés azért lehetséges, de hogy jó helyen van a pénzünk... az ő szempontjukból igen...
gyagyás k.ádám meg a társa bakter iqmano15 megint kezdik odaát
nem semmi, eddig mintha mást fújtak volna
a hajónaplónak
phy1309 4k 32 Ft-nél (640e Ft) előző ár 34
a hajónaplónak
a hatis pali se akar bukni gondolom
ki kell termelnie a kamatot, egyébként nem éri meg
hiteles??? nem az számít nekik. ez tolvajrészvény, gyorsan, sokat kell keresni, nem keveset rendszeresen... az Jenő bá stílusa.. volt.. amíg az 1 millió Humetem van feliratú zsákban Civin bá el nem vitte a Bömbit... :))
sztem egy lassú emelkedés kb évi 10-15%
semmi rally!
az "hiteles" volna
ez a phyl a bét egyik legnagyobb rejtélye...
a mai 30 ft-os átkötések sem jelentek meg az eladóin 31-32 ft-on...
nem tudom mi lesz a vége, de vmi azt súgja, idén nem fog itt toporogni, lesz egy nagyobb felkör végre... idén 4 éve lesz, hogy hatalmasat szakítottak a bennfentesek, lassan kifogynak a pénzből, illetve az újak is akarnak keresni... nem lennék meglepve, ha háromjegyű lenne decemberre...
ki ez a sok vevő végig?
ha nem esik akkor minek állnak be?
vagy mégis? ki tudja itt már mit csinálnak
bennfentes ad vesz
a kisbüfik megint beálltak 30 ft-ra kitömetni magukat...
múlt héten kiöntötték a 30-at, ma megint 200k feletti vevő áll bent...
kíváncsi vagyok mikor jön az új nagytulaj :)))
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/nagyot_buktak_az_aramszolgaltatok_a_tozsden.541354.html
Záróár 2011. 12. 30-án; 2012.12.28.-án; Változás (százalék);
"Phylaxia 26; 30; 15,4;"
ma volt egy kis pakolgatás 300e drb
milyen új apport várható? )
Havi ajándékozási szerződése van a klubbal. Aha:))
A DVTK labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás a Népszabadságnak adott hosszabb interjúban kifejtette, szerepvállalására mint társadalmi felelősségvállalásra tekint, hosszú távú célja pedig, hogy az Európa-ligában szerepeljen a csapat.