Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#564603 Ibiza Előzmény: #564595

:) méé láttál szántó-vető vagy kazánkovács zsidót?

mindig is pénzváltók voltak és kereskedők..a pénzváltókból kufárokból alakultak a bankok és a bankárok..az újabb korban közép és felsővezetők, akik poziban vannak...mások pénze felett diszponálnak és a beszerzéseket intézik..építik a kapcsolati hálójukat..

Ezért csak egy meglévő társadalmon tudnak megélni..mint fojtófüge..Olvass kosztolányit..figyelj a részletekre..ajánlólevelekkel utaznak..kapcsolatot építenek..majd hozzájuk és jönnek ajánlólevelekkel..

#564595 Euroman Előzmény: #564584

ez egy mánia nálad? nem minden zsidó bankár, és nem minden bankár zsidó....láttál német bankárokat? aranykeretes szemüvegű, őszes, egykoron valószínűleg szőke árja urak....ha jól megy még valamelyik ősük a Wehrmacht-ban is szolgált:))

A prompt bux mai esése n…

#564590 Fornit

A prompt bux mai esése nagyobb mint a tegnapi pár ponttal. Kicsit bizarr...

#564584 BudFox Előzmény: #564295

hihetetlen erős a forint..engem ez lep meg a legjobban..a világ legerősebb valutája megint..annak ellenére hogy már megint a hitelminősítők kezdenek támadni minket...( gondolom a bankadó miatt újították fel a támadásaikat...a zsidók nem szeretik ha a bankjaikat macerálják)

Na újra gép előtt. Látom…

#564295 Frontin

Na újra gép előtt. Látom volt délután őrület. 850-860 között áltam longajánlatokkal, sajnos nem jött le értem. :-(

érdekes nap volt szerin…

#564269 Borska

érdekes nap volt

szerintem most nagyon sok múlik a külföldi hangulaton,mert ha usa korrekciót indít és pirosban zár akkor holnap csúnyán szétcsapnak minket,hetes TA-n a durva dolgokat kijavították és eddig ott van ahol gyakorlatilag egy hete volt,de még 2 nap hátravan,bármi lehet

és ha ehhez a többváltozós dologhoz hozzávesszük hogy OTP cseszerintése után ismét előjöhet a MOL és a gyógyszeres téma akkor korántsem olcsók a magyar bluek

körlevelek ismét ujabb csúcsokat hirdetnek s&p 1550-70 ,lassan valóban kéne jönni valami meglepőnek...

viszont a kockázatvállalási étvágy hufot egyre csak erősíti,előbb utóbb valaki megégeti magát,kérdés hogy ki shortos vagy longos

Kivágott a stopp 200-nál…

#564262 Fornit

Kivágott a stopp 200-nál.

38 pontos kt..... hát lehet nem baj, h záródott. A fele itt is bent maradt.

Volt ma itt minden, de ilyen végjátékra nem számítottam.

#564239 BudFox Előzmény: #564179

én tartok mindent...de nézd má' mit csinálnak ezek a barom USA -kok...úgy veszik mint az őrültek...hiába, no..ingyen pénz ameddig tart addig erre lehet számítani.

#564179 Fornit Előzmény: #564175

Én még pár kontit rászórtam, legyen kerek szám. Többször is akartam bővíteni (duplázni) de úgy voltam h 100-150 pont fel elvinné a nyerőt. Inkább csak 1-1pötty... Így is 430 körüli az átlagom :)

(ez al legjobb tőzsdei nap ebben a hónapban...)

#564175 BudFox Előzmény: #564158

azért szépen beadták, no....szerencse hogy bírtam még shortban..már ott voltam ha ma is megindul délután akkor lezárok mindent...

pont ilyenkor szokott mindig fordulni...devizások biztos jól keresnek most..főleg ha nagy tőkeáttéttel nyomják, mondjuk olyan 200-as , 300 -assal :-)))

ma tehát az emelkedést meghaladó forgalommal esünk..valószínűleg innen elindultunk lefele.

hg

#564174 Waszeitung

Shortot zártam 19030 magasságában,nyitottam pár kontit longot hátha kicsit észhez térünk...

#564173 Frontin Előzmény: #564158

Hú, most nézem közben mi történt míg nem voltam. Szépen szétcsapták Otíliát bakker! Bukni mondjuk nem buktam volna vele, mert nem lett volna hosszú a kapcsolatunk, 200-nál ki is raktam volna a szűrét. Persze erre lehet mondani hogy utólagos.... ;-)

#564169 BudFox Előzmény: #564158

azért szépen beadták, no....szerencse hogy bírtam még shortban..már ott voltam ha ma is megindul délután akkor lezárok mindent...

pont ilyenkor szokott mindig fordulni...devizások biztos jól keresnek most..főleg ha nagy tőkeáttéttel nyomják, mondjuk olyan 200-as , 300 -assal :-)))

ma tehát az emelkedést meghaladó forgalommal esünk..valószínűleg innen elindultunk lefele.

#564167 BudFox Előzmény: #564158

nem tudtam reggel belépn…

#564068 Ibiza

nem tudtam reggel belépni kereskedésbe..a mobilom a kedvesemnél maradt..