Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

záróban meg fognak nyíln…

#562045 Borska

záróban meg fognak nyílni az első adag shortjaim....,veszélyes tetővadászat, de hátha bejön

Re: ds

#562002 BudFox Előzmény: #561977

nem eszik olyan forrón a kását...OTP le-kókadt, határidő is esett 120 pontot már....

aztán a végére meg megrántják meglehet :-)

Re: nincs cím

#561902 BudFox Előzmény: #561886

aztán sokszor mi is csak nézni szoktunk amikor a záró szakaszban, vagy nap közben hirtelen, nagy pakkok jelennek meg a könyvben, ijesztegetésre, majd gyorsan el is tűnnek zárás előtt..stb...szóval semmin sem lehet meglepődni már.

#561881 BudFox Előzmény: #561837

de láttam :D

és már itt is sokan gyanítják..és lehet hogy nem alaptalan hogy a kormány nem készpénzzel meg ellopott pénzzel fizeti ki a hasznos támogatóit, hanem információkkal, ezáltal a külföldi befektetőktől, meg a többitől szedi el a pénzt, hogy igy fizesse ki a segtőit...

sokszor elég sok a gyanús mozgás...de persze senkinek az ég világon nem tűnik fel semmi..

akkor számoljunk csak tegnap előtt indultak a furcsa mozgások kb...tehát még egy-két nap és fontos piacmozgató bejelentés jön a kormány részéről !!!!

persze azt is tudom hogy amit itt lehet keresni az aprópénz.....devizával 200-300 os tőkeáttéttel sokszorta nagyobb pénzt lehet keresni, és még csak gyanús sem lenne senkinek.

#561837 Ricsi Előzmény: #561823

Néha olyan gyerekes vagy, pedig tudom, öreg róka vagy már.

A hírek majd jönnek pár nap múlva, és akik most vették, rázúdítják azokra, akik a hírre kezdik el venni. Nem láttál még ilyet????????

#561823 BudFox Előzmény: #561822

de most végül is mire föl száguldunk ?

mert én most nem látom hogy miért ....mi az ami most volt ? hírek nem voltak...csak úgy meg ha emelkedünk annak meg lesz a böjtje tudjuk jól....

#561822 Waszeitung Előzmény: #561807

Akkor pedig ne akarjuk puszta kézzel megállítani a száguldó vonatot Bud koma...párszor már akartam de nem sikerült! :D

#561807 BudFox Előzmény: #561778

én meg nem raktam be reggel a Stopot úgyhogy lemaradtam róla :affene.....

egyébként megfigyeltétek ? minél nagyobb a baj a világban, most, annál feljebb erőszakolják a piacokat...immunisak a rossz hírekre..