Én is inkább megfordultam,nagy a boldogság Otinál...bár tudnám hogy mire?
Én is inkább megfordultam,nagy a boldogság Otinál...bár tudnám hogy mire?
Sziasztok! Részemről egyelőre zártam mindent gyakorlatilag nullán, lehet hogy túl korán, de az Otp tegnapi mozgása nem nagyon tetszett shortban ülve, nem szívesen mennék szembe a legnagyobb bux komponenssel. Aztán lehet hogy csak egy gyors fellángolás volt az egész, aztán a mai nap már el is tűnik a tegnap láthatott eufória a piacáról.
+48 pont lett a vége...hova lett a nagy sietség ?
valami nagy OTP vevő lehetett ma ez mögött...valamelyik befektetési alap ide csoportosított egypár Mrd forintot...
19100 on 400 konti vevő...pff.
te már nem kapsz mert túl hosszú a sor :DD majd vehetsz holnap 6500 -ért.. :-)))
valahogy irtózom most minden pozitól,szerintem short korai,longba beüllni meg besz@ri voltam ,szóval moziverzum,de a lokális csúcsot szerintem még megnézhetjük,valahol följebb egy rés is figyel,pár száz pont most még benne lehet fölfelé,és azután mi jön,azt meg a jóég tudja
OTP vevők meg megbolondultak ? :-)))
ki kéne írni hogy holnap 6500 Ft, és 1 hónapig fix -en annyi lesz...akkor is vennék :-)
itt csak a vergődés megy a piacon....irány még sehol...majd ha bezártunk ?
most elég sokat jöttünk fel, de már elindulunk megint lefele....de komoly esés nem lesz szerintem.
Az szinte meg is volt,de piszkos nyűgös ez a "korrekció"? mert minden ki szösszenetre meghúzzák a bajszos papírját...napok óta egy 200 pontos sávban molyolunk.
Promt-nál szerintem 750 rövid megálló, majd utána a 650 kicsit erősebb talán...
Szépen esegetünk...
tegnap mondta Orbán Viktor hogy IMF megállapodás nélkül is prímán elvan az ország...de:
látjátok hogy már fenyeget bennünket megint a nyugat ? vagyis ezt sugallja egyik elemző :
Ha nem elsz IMF megállapodás akkor újabb leminősítések jönnek majd 2013 -ban...
tehát mindenképpen ki akarják erőszakolni belőlünk a hitelkeretet / megállapodást, hogy végül ők diktálhassanak a kormánynak.
rohadt szemét banda....lefogadom hogy megpróbálják megint 320 körülre tornászni az Euró árfolyamot...akkor lenne csak megállapodás.
én azthiszem viszem tovább a shortokat.....egy Stop ot rakok rá..vagyis kézzel zárom ha megint nagyon felfelé akarnánk menni....itt megy a huzavona ebben a 600 pontos sávban.
akár a felfelé menet is benne van még. hisz láttuk hogy nem akarják nagyon olcsóbban adni.
Hello! Én ezen a bizonytalan piacon csak a viszonylag biztos dolgokra ugrok rá, és akkor is megpróbálok mindig egy "puhább" forgatókönyvet elővenni, mostanában inkább a kisebb de biztosabb tradekre utazom. Na már most ha ez alapján gondolkodom, és egyelőre nem foglalkozom az elemzők által már megelőlegezett dupla csúcs gondolatával, hanem "csak" egy lapos korrekcióval számolok, akkor is még több száz pont van lefelé az indexben erről a szintről szerintem. Nekem ennyi elég is lenne, nem akarok nagyobbat álmodni, leszoktam már a tetők és aljak vadászatáról.
érdekes :) mert én meg pont úgy látom ,mintha csinálna egy öblösebb kanyart a hati,és akár ki is lőhetne,ha fordul uj lokális csúcs is jöhet (pozi nélkül mondom,semmi érdekeltségem itthon)
...kiderül
Sziasztok!
Egyelőre úgy tűnik jó ötlet volt a tegnapi short nyitás, egy esetleges kisebb emelkedés esetén még beleadnék. Az ok nagyon egyszerű, Otp szerintem min. le fog menni 900-950 közé, de a 800-as szint visszatesztjét is lazán megcsinálhatja, ebben az esetben pedig a hati sem fogja függetleníteni magát szvsz.