Hatit letolhatnák 19e alá csak úgy...100 db os betámasztás vajon mir eelég?
Hatit letolhatnák 19e alá csak úgy...100 db os betámasztás vajon mir eelég?
Asszem ma semmi érdemleges nem fog történni..azonkívül hogy kt-t összenyomorgatják.
már 19220 is volt...lehet megpróbálom majd ott valahol..tegnapi a Stop lezárta a shortokat.
Hali,azért hati nem nagyon pörög ezzel a pár 10 pontos kt-val...sztem 19300 környékén lenne érdemes megpróbálni egy rövidnacit.
Küldtem pü-t,olvastad?
Sziasztok! Látom voltak ma jó kis mozgások, pont ilyenkor nem érek rá bakker. :-(
Aztán lehet hogy jobb is, mert szerintem nem bírtam volna ki hogy ne adjak rá 100 környékén a hatira, aztán a végén még tovább húzzák sunyiba holnap is. Van esélye a további felfelé menetnek, igaz nagyon penge élen táncol a dolog.
Ez péntek óra nem akar esni,ezért adtam fel én is azt a tervem hogy shortolok bőszen...
én csak a Stop ot tettem be....nem értem..még mindig nagyon húzni akarják fölfele...pedig nem kéne.
Hogy szakadna meg az a homár aki pont úgy adja Mollyt ahogy veszi Otit hogy ez a határidős termékek csúcsa meg ne mozduljon...ezt is be kellene tiltani mert gyakorlatilag szerencsejáték,ugye janikám? :D
Én is hasonló elgondolásból tettem ezt tegnap előtt,akkortól longban,de ez a kt elkeserítő...
minden shortot lezártam,bukó benyel -200pont nem repesek tőle,nem tetszik ez a menet,olyan sunyi,tetü,nemakarokesnishortostszopatok fíling....
50 pontos kt,pff...
OTP -ben 10 millió Ft a nyitó forgalo....szánalmas...
régen sokszor volt olyan hogy 1.5 -2 Milliárd is megvolt. de 600-700 millió igen sokszor.
azért bejött a reggeli jóslatom jólvan : nap közben megpróbálják felhúzni az indexeket, de a végére minuszba megyünk át...
SP is esik már szépen...
hát igen....ha ők mondják..meg főleg ha előre megmondják akkor +17 ponton fog zárni az SP - ez ilyen egyszerű :D
...tudhatnád már...semmi sem számít ha "bull" van...
14.44-es szösszenet
most nézem, semmi adat nem jön ma, mégis húzzák felfelé mint a barom....holnap viszont ADP adat lesz, és lényegesen roszabb adatot várnak, úgyhogy ha engedi a számlám, én tartom még a shortokat.
NEm egy ez az elszállás ma sem...ellenben szépen teleokádták a könyvet.
Tegnap is viagráztak,rá sem bagóztunk...bár úgy is jó ha ma behozzuk! :D
Rg-t meg leütik hogy ne legyen már annyira fel....