amikor iránykeresésre gondoltam azért nem pont ilyenre gondoltam :D
amikor iránykeresésre gondoltam azért nem pont ilyenre gondoltam :D
Nekem teljesen jó ha holnap hoz a konyhára...de ezek a 100 kontis vevők is komolyan gondolják a vételt?
Kíváncsian várom mi sül ki belőle....279 kontis vétel,na ne!
Bár 19e alá meg szépen beálltak adni.
Ezek a vételek már a holnapi napnak szólnak. Szerintem nekem ez a hét már felejtős, meg várom a "valós" történésekkel a jövő hetet, kár itt bohóckodnom. Holnapra szerintem beérhetnek a mai vételeid. Sok sikert!
Remélem képben van hogy mit csinál,most vele vagyok..
Hát ez így nagyon sz@r, minden ellentétesen mozog, így marad az egy helyben toporgás. Mol-t szerintem felcseszik 600-ra ha ma nem akkor holnap, Rg-t 40K-ra, Teló passz, Otp passz. Mindenesetre eddig szivatják mindkét oldalt rendesen, hati shortosokat, Oti longosokat. Jó is ez így... :-(
Most a hati vevője vagy tud v.mit, v. rohadt nagyot fog szívni. Veszi mintha muszály lenne...
Na most talán ha bele nem rondítanak, akkor megindulhatunk a következő támaszig, bux végre kezdi letörni ezt a 600 körüli szintet...
hát igen..Richter mindig külön utakon jár....MOL -meg érdekes....mindig találnak valamit , valami olajmezőt, akkor az befolyásolja, aztán az olaj ár...aztán ha fel akarnak valamit vásárolni, vagy ha más nem akkor az állam szándékai...szóval nehéz kiigazodni rajta...
Zavar hogy nagyon tartanak minket, egyszerűen nem bírunk egy egészségeset esni. Egyedül az Otp-vel bohóckodnak, a többi az be van betonozva. Olyan érzése van az embernek, hogy csak az alkalmat várják hogy téphessenek egyet. Lefele egyszerűen csak poroszkálni tudunk, vételi erő meg még nincs. Szerintem holnap zárásig felfelé fogunk innen araszolgatni, jövő héten meg talán beindulnak a komolyabb mozgások. Mol szerintem esélyes hogy 600 körül fog zárni.
Tegnap előtti shortot zártam,850 magasságában belevettem,stop 800 alatt....jöjjön aminek jönnie kell.
SP -7 ponton kezdett, mi is megyünk most lefele.....hát longos szempontból nem fest valami szépen.....Határidő -189 ponton....
még megy a hullámzás.
Egyelőre érezhetően nagyon védik ezt a szintet, lehet hogy nem is fog változni már a helyzet ezen a héten. Nincs mese, türelmesnek kell lenni.
OTP 850 felett semmi gond.. 650 felett is még jó..
nagy mozgások jöhetnek muszáj legyen papír..én a beragadtakkal szoktam DT shortolni..
Richterrel szórakoznak most meg. Usa nyitást most már biztosan megvárják, utána talán irányt kapunk.
nem, nekem csak a kis samesz száma van meg..de az nem sok vizet zavar :DDD
azért OTP szépen a mélyben tanyázik már.... milyen mérgesek lehetnek most azok akiket 4000 -nél vételre buzdítottak telfonon ? :D
nem, nekem csak a kis samesz száma van meg..de az nem sok vizet zavar :DDD
azért OTP szépen a mélyben tanyázik már.... milyen mérgesek lehetnek most azok akiket 4000 -nél vételre buzdítottak telfonon ? :D