ez ember nyaral egy picit oszt mingyá minden a feje tetején áll, mi a jó franc történt? ja most olvasom...
ez ember nyaral egy picit oszt mingyá minden a feje tetején áll, mi a jó franc történt? ja most olvasom...
én egy nullás usa záróban bíztam...sajnos nem jött be....
Na ki kell találni a tuti tervet holnapra....
Otp v külföldi bank v dax v bux1212 long? Gappal le lesz tudva az egész 9:02-kor?
Life is hard...
igen, én is benéztem 1 nullával, mint kint....most kezdenek rájönni...
jah..aztán lehet hogy holnap nálunk 50 pontos felfelé menet után kifullad az egész buli :-)) ilyen is volt már...
tudom, de az is csak 480mrd évente...
/hó
az egész totál értelmetlen... azért kellett bejelenteni, mert más már nem veszi a gagyi papírjaikat. Az összeg nagyon kevés az eddigiekhez és a gazdasághoz mérten, de ez usa topik :)
egy dolog ami elgondolkodtat,eddig QE-ket rv és árupiaci esés előzte meg,ahogy árazták a recesszió illetev az a közeli állapotot,most a QE a munkaerőpiaci helyzet és a manufaktúra mutatók fokozatos romlása miatt van,vagyis egy amúgy szárnyaló rv piac alá dörrentetttek még oda,mi lesz ha lefordulunk ? mert akkor nem lesz mit lépni, már ez is kezd a móka kategóriába tartozni QE1-2-3 :) evvel fújtak még egy jó nagyot az rv léggömbbe,és szerintem némi hitelességi problémát okoztak maguknak,kiváncsi leszek a nagyok hogy értékelik,pár nap happy szinte tutibiztos,de mi lesz aztán?
ez a 40M os jelzálogfedezetes eszközvásárlás nem igazán értem miként fogja a munkaerőpiacot előrébb vinni,de gondolom az okosok értik az összefüggést,mert ez a lyukas zsákba belemerek még egy vödör cuccot effektus eddig
még várj nincs vége a napnak....bár van még bennük 1
Na ki a KIRÁLY ? :DD hogy maradtam longban :D
(egyébként a vezetéknevem szerint én :-) )
no.....Börni, most örülök hogy feldumáltad a piacokat .-))
FED meglépte,sőt még a kamatpályát is korrigálta,engem meglepett a dolog,de a longnak egyenlőre jó,holnap pozik stoppja nullába húzható lesz,de valahogy mintha ezt árazta volna a piac,egy havi 40milliárdos hirre eurusd "csak" 40pipet ugrott,az valamit sejtet,a világban tovább tart a profitinség által generált emelkedés,meg meg szaggatva a világgazdaság stagnálásától illetve csökkenésétől tartó félelemmel,cifra napokra számítok új csúcsokkal (lefordulás elött)
....kiderül
ezt úgy kell érteni hogy amikor nálunk záróra van, akkor közelednek az Európai tőzsdék is a záráshoz...együtt azért biztos jókora súlya van Európának USA -ban levő befektetési alapoknál...mert ahogy bezártunk akkor szokott fordulat lenni...
szóval amikor "usa nekünk figuráz" azalatt csak jelképesen értem / értjük MAgyarországot...hanem inkább az egész kontitnenst értem.
Ezt sosem értettem, a világ szuperhatalma miattunk csinál ezt vagy azt. Szerintem meg kellene tanulnod a helyére tenni magyarországot... :D:D
A nagy részük azt sem tudja, hogy vagyunk, nem hogy hol... :D
Gyááááá !!!!! :-))
azért átvittem a longot...USA nekünk figuráz !
Kíváncsian várom,Eu már meglépte amiről előtte beszéltek,most Ben apón a sor...kérdés így pár éves tőzsdei csúcs közelében mi lesz az indok! :D
USA nekünk figuráz :-))) az a kérdés hogy Börni nekünk figuráz -e ? :D