http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-lesz-imf-megallapodas-csak-maskepp-385422
Azért igyekeznek hülyét csinálni magukból...amúgy a tegnapi bejelentésre kb semmi szükség nem volt,viktor eltanulta alattvalóitól a spontán hülyeségbemondást.
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-lesz-imf-megallapodas-csak-maskepp-385422
Azért igyekeznek hülyét csinálni magukból...amúgy a tegnapi bejelentésre kb semmi szükség nem volt,viktor eltanulta alattvalóitól a spontán hülyeségbemondást.
Te, ezek készülnek valamire :DD
nekünk meg itt hazudoznak :-)))
Nem valós, hazudik:
" Elolvastuk azt a kormány által titkosan kezelt levelet, amit az IMF-EU páros írt július végén, a hiteltárgyalások első fordulójának lezárása után, és amire hivatkozva Orbán Viktor csütörtökön bejelentette: így nem akarunk IMF-hitelt. A levélben diktátumok nincsenek, csak évek óta sürgetett intézkedések iránti igény. A levélben kevés elvárás szerepel, az szja-átalakításra és a szociális kiadások áttekintésével kapcsolatban sincs szó konkrétumokról. Szerepel viszont benne például az Alkotmánybíróság hatásköreinek visszaállítása, az MNB-t sújtó, az EU által is kifogásolt tranzakciós adó eltörlése. Azonnal intézkedéseket viszont sürgetnek, különben borul az idei és 2013-as hiánycél is. "
kis szinesnek :)
bux hati shortom fele nullában fele minuszos.. ez vicces..
de jellemző..ma egész nap gép elött akartam lenni.. de el kellett mennem egy órára..
igen,nagyon hasonlóan látom,ilyen hangulatban el lehet adni a szart is,ügyesen csinálják,nem vagyok fidesz párti,igaz semmilyen párti se vagyok,de ha ez a lista az imf-től valós ,és tényleg ezt akarják ,akkor OV-nak tökigaza van,menjenek el a bánatba,lehúzni a bőrt az emberekről,lassan valóban egy modern rabszolgatartó társadalomban fogunk szolgálni, feudális viszonyok,munka koszt-kvártélyért,gyakorlatilag majdhogynem röghöz kötött az ember, nem jó ez így......
hát meglehet...mondjuk azt nem gondoltam volna hogy a 18.160 -as shortom ma még minuszban is lesz :D
rossz hírre tépés lett a végére...szánalmas..
egyébként a kormány szerintem direkt most dobta be hogy nem kell hitel, mikor az egész világban hurrá hangulat van :-))) rafináltak.
"amikor a futuresok negatívban lesznek "
csak óvatosan Bud,tudod hogy ősshortos vagyok,szerintem teljes káosz és zűrzavar ,szakadék szélén állunk, DE!!!! mi van ha téved oly sok hasonló gondolkodású ember mint én,és nem lesz semmi gáz,esés is csak korr képpen,most a technikai kép és az elszántság mutatása (lehet ez csak játék ismét) FED,ECB mindenképp óvatosságra int a féktelen shorttal kapcsolatban,egy ilyen bejelentés hetekig,sőőőőt hónapokig tud hurrá hangulatot okozni,és tetszik nem tetszik minket is vinni fognak,nem akkora léptekkel tán ,de menni fogunk,mintsem hogy essünk,simán kinéznek új csúcsok és lehet röhejes de hatit simán el tudom képzelni 19500-20000között,szóval szerintem óvatosan a shorttal
nem is furcsa hogy minden nap igy csinálják manapság ? nagy leszúrás, majd gyorsan visszarántás.
nem is furcsa hogy minden nap igy csinálják manapság ? nagy leszúrás, majd gyorsan visszarántás.
az országtorta az úgyis mákos :-)))
nem akaródzik ilyen jó nemzetközi hangulatban tovább esni..talán majd holnap délelőtt, amikor a futuresok negatívban lesznek.
Szépen visszaszórtak mindent viktorunknak köszönhetően,de akkor most mi ez az újra feltámadás?
viktorra beadnak,külföldre megtépnek? Lesz még vmi csoda ma?
18090 en és 18200on nyitottam shortokat.. baszz ez a leszúrásban lezártam volna.. 850nél ha oda lement..
Süssél a királyunknak valami mákosat, hogy ne rángjon úgy a szája. Ez is előre lezsírozott duma volt, poziból beszélnek. A kérdés hány pontot szeretnének nyerni, vagy most a nagyok kicselezik őket? (Jusztis megállapodnak :-))
Ja ott, mert ő is egy ****abook.
Az ilyet közösségi oldalon kell bejelenteni.
én tartom a shortokat.....full...bár fennt kiráztak délután. adat után....ahogy SP esett visszanyitottam...
ez jó, csak van megint 50 pontos résem-veszteségem..mindegy....majd behozom.....itt csak szenvedni lehet.
én tartom a shortokat.....full...bár fennt kiráztak délután. adat után....ahogy SP esett visszanyitottam...
ez jó, csak van megint 50 pontos résem-veszteségem..mindegy....majd behozom.....itt csak szenvedni lehet.