Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#548060 Arsene Lupin Előzmény: #548058

Egyelőre annyi történt, hogy csökkent Magyarország rövidtávú bedőlésének esélye. Hogy pontosan mennyivel azt senki nem tudja számszerűen megmondani. De azok közül, akik az esetleges bedőléssel kapcsolatban OTP shortokat nyitottak, néhányan elgondolkodnak és elkezdik zárogatni a shortokat. Egyelőre semmi pánik vagy SC, de azért a zabszem már ott lehet a fenekekben.

#548058 Borska Előzmény: #548053

elfogadom,hisz mi leszünk az utolsók akik ezt megtudják,de akkor valóban az rv piacot kell húzni? persze szoros az összefüggés állampappír és rv között,de ezek a vásárlások nem egy brutális jó kibocsájtás miatt születtek,lehet hogy ez a vásárlás a Mo rvpiacait érintette? ilyen légkörben ilyen bulit hoztak össze ? akkor ravasz a vezetőség,és nem is kicsit

#548053 Arsene Lupin Előzmény: #548051

Nyilván nem fogják a sajtóban nyilvánosságra hozni a részleteket. De a tegnapi túlteljesítésünk szerintem annak a jele, hogy van, aki elhiszi a sztorit. Úgy vélem, nem alaptalanul.

#548051 Borska Előzmény: #548024

"török broki cég bocsátotta volna ki..és azeri olajpénzen vették volna"

minden lehetséges ,de picit sok a volna

a volna a ha a majdnem és az éppenhogy pedig a nincs testvérei,nem beszélve erről a filmbeillő túszdrámáról,amiben az azeri 007-ért milliárdokat fizetnek,szerintem felfujt alaptalan sztori

...emellett pedig ismét csak fejethajtani tudok az aktuális politikai irányvonal és a keleti nyitás elött, a lehető legjobb körökből választunk barátokat....még a pikantéria és a teljesség kedvéért lehetne egy radikálisabb kóreai testvérvárosunk is ,ahová kiutazhatna a hazai delegáció pár hétre tanulni

#548024 Ibiza Előzmény: #547980

butaság..török broki cég bocsátotta volna ki..és azeri olajpénzen vették volna..ami nem helyi pénzben van elszámolva.

usának 10-15%van a csúcs…

#547988 big-ebuy

usának 10-15%van a csúcsig?daxnak is 15%kb bux??:)

#547985 Arsene Lupin Előzmény: #547980

A Népszava játssza a hülyét. Az azeriek megoldják a dolgot török segítséggel. Befektethetnek olyan alapkezelőnél, amely véletlenül magyar államkötvényeket vesz. És még számos variáció van.

#547984 big-ebuy Előzmény: #547983

q3?kérdéses bár,de az eu bedobhat vmi megmentő hírt

ta hetesen ugyan shortos,de naposan még kitörhet

#547983 big-ebuy Előzmény: #547975

kicsit gondolkozz,usába jön a választás lassan,fed kamatemelés 1-2éven belül vagyis addig húzzák be a lét a piacokon,és utána jön a nagy összeomlás szvsz,addig korrik,új ath várható sztem addig

Bakunak nem kell a magya…

#547980 Borska

Bakunak nem kell a magyar államkötvény

Egyre inkább a magyar kormányzat blöffjének tűnik a magyar államadósság egy részének azeri kibocsátása. Mivel a helyi pénz - a manat - csak formálisan konvertibilis, a Magyar Nemzeti Bank sem jegyzi, így csak akkor lehetett volna esetleg életet lehelni az ötletbe, ha a helyi befektetők lejegyezték volna a magyar állampapírt. Erre azonban semmi esély nincs.

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=582019

kizöldült usa,állat mit …

#547975 Borska

kizöldült usa,állat mit művelnek,két dolog lehet

- vagy nincs is annyira nagy gáz és az én gazdasági világnézetem egy kudarc

- vagy világméretű átbaszcsi megy

...... mindkét esetben szívni fogok,valahogy nem értem most ezeket a mozgásokat,elgondolkodtatnak az események

#547973 BudFox Előzmény: #547855

:DDDd PPPP

No, de ezek a mandinkák megint megveszik az esést...mert úgyis nyomtatunk másik dollárt szlogen alapján....

ez a világrend sem hosszú távon fenntartható már az internet korában szerintem....de azért hajrá .-)

nincs meglepetés ma se...

#547969 szotyi

"1000x-re" is "megveszik" az "esést" a hamburgerzabálók

:-)

#547904 Borska Előzmény: #547861

én nem tudom,de ez a dolog nálam erősen duma szagú,ha van olyan hülye az azeri kormány ,hogy ilyen dolgokba belemenjen,háááát

http://www.portfolio.hu/gazdasag/kulfoldi_alapok/az_azeriek_nem_is_vehetnenek_ennyi_magyar_kotvenyt.172286.html

...bár nem zörög a haraszt ha nem b@..k a paraszt ,meglátjuk egy esetleges minuszosabb usa zárásra megmarad-e a vásárlóerő,de szerintem ez a mai túlteljesítésünk valami kinti nagyobb spekának köszönhető,hisz szemmel láthatóan ráment az abszurd börzékre

#547855 Borska Előzmény: #547854

nincs mese,meg kell reformálni a tőkepiaci szabályozást :) igazad van,ahhoz hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon azonos feltételek és infók kellenek....

Bud!!! ééééébreeeesztőőőőőő :D :D

na de normál keridőben azért csak összejött az átölelő 4ó piroska,ez azért ad némi reményt a shortpozinak holnapra nézve

#547854 BudFox Előzmény: #547846

meglepő és mulatságos :-)

az a baj hogy nincs kiírva hogy ki veszi, vagy adja el....ha látnánk a befektetési alapok nevét akkor okosabbak lennénk..de azokat csak a brókerek látják..ők is csak azt a céget amelyiken keresztül kötnek, abból mondjuk tudnak valamire következtetni...de nem 100 % -os...nekünk meg jut a nagy semmi.....

egész európa piros,de sp…

#547850 Borska

egész európa piros,de spanyol-magyar-görög-bulgár rutintengely hasít,a gazdasági növekedés fellegvárai,a közjólét irigylésre méltó bástyái,szóval nagy tanítómester ez a tőzsde,vagy inkább mókamester?