Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fd

#449413 Hathor Előzmény: #449411

,-)

OTP chartot nézek:

http://postimage.org/image/xflqfo6xn/full/

Nézegetem mi sül itt ki? Kettős kettős alj? vagy feketébe zárt csökkenő háromszög törik le?

És hogy miért pont hatiban? Mert BuXot már kitárgyaltam reggel chartilag, meg hatit is.

Most OTP ad fejtörést, meg ez a szutyok BÉT.

Talán beszálló pontot adhat ha letörik a csökkenő háromszög OTPben, vagy kilő a kettős alj.

Addigra már kilépünk a Bux háromszög szűkülésből is. MOLban is a 18Körüli szintnek is el kéne dőlnie lassan.

#449360 BudFox Előzmény: #449354

most is ott vagyunk ahol egész hónapban...ellenállások alatt picivel....vajon át tudjuk -e vinni....vagy itt oldalazunk tovább..annak ellenére hogy sokkal rosszabb a helyzet a világban..

megvan miért ez a nagy örömködés : Az olaszok el tudtak adni egy csomó állampapírt..rekord nagy kamattal :DDD

értitek ugye ? :D a nagy kamat elvileg mindig a csőd felé mutat...de ennek most is tudunk örülni.

#449354 Waszeitung Előzmény: #449350

Jah,elég sokban van nekem ez a forgolódás az igaz :D

Oti itt van 3150 ellenállásnál,Molly nem tud kiugrani 18e alól,így csak alulról szagolhatjuk a 17e hatiban :(

Re: nincs cím

#449353 BudFox Előzmény: #449345

ti láttok valami hírt ? mert én még nem..

valami megint kiszivárgott a világból...meg nálunk is meglehet..a délutáni kamatdöntésről..vagy nemtudom.... USA -ban is tudnak valamit előre...

fd

#449347 Waszeitung

Száguldozhatnánk jobban is,17500 magasságáig egy duplacicivel :DDD

Mollyt is felrúghatná vki műhódnak..

#449345 Hathor Előzmény: #449335

Megy a nagy zsugázás megint OTPben 3100on.

Adják veszik a több ezres pakkokat. Haláli.

#449338 BudFox Előzmény: #449055

persze...zsidó bank alacsonyabb növekedést jósol...biztos akarnak még venni valami jó olcsón...ezeknek még azt sem hiszem el amit kérdeznek...meg aztán erre lehet a legnagyobbat emelekdni :D

#449335 BudFox Előzmény: #449323

ez egy viccország...leminősítésre már majdnem 2 napja folyamatosan emelkedünk.. áhh :-))))

#449323 BudFox Előzmény: #449309

Az a baj hogy nem akarunk esni...SP is emelkedéssel ünnepli az USA leminősítést ?

#449309 Hathor Előzmény: #449303

Mondjuk az a lejjebbi lendület megvolt már pénteken.. nem? :D

Péntektől reppent bux vagy 4%ot, OTP is tegnap csak 7%ot ,-)

Alapnak ebből a szmpontból, így nézve egy napra nem rossz, ez pipa szerintem. A többi él.

#449308 Frontin Előzmény: #449298

Az itthoni helyzet érdekes. Otp semleges egyelőre, Mol-t vagy altatják vagy tényleg ilyen gyenge, olaj inkább lefelé áll, ez sem segíti, Teló inkább le, Richter érdektelen. Ebből főzünk...

#449303 Frontin Előzmény: #449273

Hasonló rajz alapján indítottam a 800 fölötti shortokat tegnap, szerintem ha fölfelé is akarunk menni tartósabban, akkor is kell egy kis lendületet venni lejjebbről.

#449298 Hathor Előzmény: #449282

Értem.

Micsoda cégek jönnek tőzsdére. Nem is láttam. Masterplastot láttam, hogy jön, vagy már van..

Na nézzük napos Buxot:

http://postimage.org/image/3ln492xht/full/

Itt is a háromszög szűkülés, napos szinten.

Sikerült tegnap 20és 50napos mozgó fölé kerülni záróban.

Itt is itt van a 38.2es fibo szint (képen 61.8).

20napos mozgó 16735ön

50napos mozgó 16661-en

Most 16782ön az árfolyam.

A 38.2es fibo felfele 18839körül.

A rés reggel be lett töltve ami 16.884ig nyitva volt.

Tart a háromszög szűkülés.

Amennyiben azt nézem, hogy szimetrikus háromszögről van szó, akkor inkább lefele kilépés várható. Elé lehet rakni árbócrúdat, így árbócszerű mozgás is lehet benne.

Az tény, hogy a háromszögből kilépve, azt elhagyva lesz egy pár ezres elmozdulás (véleményem szerint, háromszög céálárral).

Ha lefele nézem, egy narancsárgával jelzett kettős csúcs szerint is lefordulhatna a háromszögből.

Futik esnek. Nagatív figyelő listán USA adósság besorolása. Franciákat is leminősíthetik 10napon belül. MA kamatdöntő ülés lesz délután itthon, ahol kamatemelést várunk.

Kérdéses a kimenetele.