Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#449273 Hathor Előzmény: #449264

Na ameddigre megcsináltam a képet, le is dobta magát 700as szintre hati.

http://postimage.org/image/fluqh06a1/full/

Háromszög szűkülés teteje, 38.2es fibo (képen 61.8as). és áthozva egy piros trendvonal, amin föl le jár az árfolyam, így együttesen mint hármas ellenállás.

Na de ez csak órás chart. Van még más is naposon.

#449256 Fornit Előzmény: #449252

Hát én a nagyvadakra ma csak épp rápillantottam. Inkább "vizelek". Eddig +20%, vehettem volna többet is :)

#449252 Hathor Előzmény: #449052

Jó reggelt!

Látom nagy az unalom a topikban. Unja mindenki ezt a szintentartást, megmentést, vagy longos szemmel nézve, mélyvízben tartást ,-)

A háromszögelődés tart. Hatiban egy szűkülés tetőnél való tartózkodást láttam, mindjárt megnézek chartot, és feltöltök valamit.

#449066 Előzmény: #449022

"BudFox: leminősítési rally :DD tényleg nem lehet 2 napig nyugodtan beleülni egy bizniszbe idén....most is addig felhúzzák mint a leminősítés előtt voltunk..röhejes..."

Tudod, olyan ez, mint a kiadós rókázás. Húzza az ember, húzza, aztán rájön, hogy sokkal jobb lett volna, ha előbb kirókázza azt, amitől rosszul volt. Azzal, hogy nem vágtak Görögország szintjére, azzal valójában "elismerték", hogy nem vagyunk ott, tehát innentől bárki láthatja, hogy nincs baj - aki pedig eddig vásárolt, az ez után is fog. Mint írtam, már régen bóvliként kezelnek minket, csak eddig hazugság volt a minősítés - most viszont kimondták, hogy bóvliból első osztályúak vagyunk (legjobb minősítés a B döntőben), tehát aki kockáztatni szeret, az ide fogja tolni a pénzét. És mivel egyre többen mennek egyre lefelé, ez éppen keresletet fog indukálni, mindössze napok kérdése ez.

#449058 Előzmény: #448971

Dúrván erősödő forint mellett minek a kamatemelés? Szintentartás, vagy 25pontos csökkenés, hiszen "alig minősítettek le" és "csak az egyik" minősített le...

#449052 BudFox Előzmény: #449035

de jó lenne ha visszaesnének zárásig...elvileg piros adat volt az a lakáseladási adat is...de mindegy...

#449035 Frontin Előzmény: #449027

800 felett még adtam rá újabbakat. Ebben a körben én nem várom addig, szvsz előbb erőt kéne gyűjteni. Persze ettől még elmehet addig.

#449031 BudFox Előzmény: #449023

nem tudom mire véljem a mai, csak szórakoznak megint a politikusok ? ennyi volt a válság ?

ezt nem hinném...azonfelül mi lesz hogy bóvliba kerültünk ? az is csak 1 nap lett volna ?

viszont ma nem akarják lefelé engedni...egy fillért sem.....

Őrület ami a tőzsdéken idén megy....ilyen szélkakas forgásokra még a profik sincsenek felkészülve szerintem.

#449029 ang3lt Előzmény: #449013

Igen igen. Elvileg!

Fateromnak akkor azt mondta a broki hogy határidős buxra akkor is van stop. És valsz volt is mert minden reggel berakta a kis long stoppját és még megvan mindene. Ellenben a vételi stop nekem ma is ugyanúgy működik. Vagyis nem működik =)

#449022 BudFox Előzmény: #448991

leminősítési rally :DD tényleg nem lehet 2 napig nyugodtan beleülni egy bizniszbe idén....most is addig felhúzzák mint a leminősítés előtt voltunk..röhejes...

shortos-longost megszivatják ahol lehet.

#449016 BigRabbit Előzmény: #449007

Detto. En is ezt neztem. Lehet ugy voltak vele, hogy akkor most atrakjuk a penzunket OTPbe. Bar en boldogabb lennek ha emelkedne a MOL is, a tokert nem tudja elerni azt a 20000-es szintet egyik naprol a masikra :D

#449010 ang3lt Előzmény: #448973

Én a stoppokkal már nem is merek játszani egyszerűen nem tudom hogy mikor lehet és mikor nem. Legutoljára (1 hete?) vételi stoppot próbáltam berakni és minden hiabüzenet nélkül sikerült is csak hogy automatikusan bekerültem a könyvbe attól függetlenül hogy az aktiválási szinttől még messze voltam. Nem telefonáltam hogy most mivan mert nekem nem ér annyit. Így is sokat kell veszekednem a brokival mert szar az online felület.

Mindenesetrer jó lenne megtudni hogy most akkor lehet, nem lehet, mikor, miért, hogyan...