1konti short és long egyszerre nyitva pont 0Ft-ot termel a második pozíció felvétele után akármerre is megy. Szerintem értelme nincs sok.
1konti short és long egyszerre nyitva pont 0Ft-ot termel a második pozíció felvétele után akármerre is megy. Szerintem értelme nincs sok.
Próbalongba beszálltam én is egy kicsivel...bár nem sok jót látok,de itt van a múltkori alj...
igen..az a jó irány amerre a pozid és a negatív életfelfogásod van...
jelentős erő és érték van nálunk.. a kártevőket kell elhajtani.. most ez van..egy erdőtűz után gyorsan megindul az élet..
Lehet két számlával is.
Nekem 3 itthoni számlám is van. Egyiken veszel, másikon eladsz pl.
Vagy átadod magadnak ,-)
Próbáld meg a jó oldalát nézni.
Ha nem koppintanak a fejünkre (hitelminősítő tegnap, ma pedig a piac) akkor sajnos még 1-2 év múlva is a rossz irányba megyünk. Így talán lesz némi nyomás és győz a józan ész. Kár, hogy importálni kell külföldről. :(
Ez engem is érdekelne.
A kezdő topicban rákérdeztem hogy hogyan lehet meglévő sort mellett ilyet csinálni és ezt a választ kaptam:
"Ilyenre magyarországi brókercégeknél egyedül a Questornál van lehetőség máshol sehol."
Akkor Frontin vagy a Questornál van, vagy mégis van valami trükkös megoldás, esetleg a fenti információ nem volt teljesen helytálló :-)
Most már kiderült hogy miért kellett gőzerővel tartani az indexeket...már régen ott tartana bux is mint a gazdaságunk.Ahol csak lehet megy a mutyi és a parasztvakítás,legyen az oktatás,gazdaság,értékpapírpiac..és közben duma mindenhol és mindenről hogy nem így van :(
Nem tragikus, de nem is szep :) En nem orulok hogy ezt latom. Viszont az tuti, ez meg nem tragikus, de messze a nap vege. Remelem Sanyi bacsiek osszedobjak ami a padlason van, es a haverokkal betamasztanak :D A reszvenyekbol meg a MOL tartson ki, az a lenyeg nekem :D
16500 körül én is bepróbálkoztam a longgal, de aztán bukóval kiszálltam, és úgy döntöttem hogy ha még itt leszek 1-1,5 év múlva akkor majd én is eljátszogatok ezzel, már csak az érzés kedvéért is :-)
Végül igazad lett. :)
Hónapok óta vártad és végül megjött...
Hát srácok...közben SP is nagyon esik...és ma sem lesznek nyitva úgytudom....szóval....14.000 -es céláram lehet hogy teljesül december közepére...(?)
Egyelőre nem tragikus, minimális bukó a mai nap eredménye, de az élmény megfizethetetlen, ez már valami olyasmi érzés lehet, ami csak a bázisugrók kiváltsága. :-)
Ha a saját érdekeimet nézem örülök a méretes zakónak, végre visszajön valami az elmúlt hetek bénázásaimból. Ami elszomorít, hogy a kormányunk nyilatkozatait olvasva senki sem meri bevállalni hogy bocsika amit eddig csináltunk az nem biztos hogy a legjobb megoldás volt...
és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam.
Múltkor én is végigpróbalongoltam egy nagyobb esést,nem volt jó! :D
Múltkori alj itt lehetett vhol,viszont most országpara is van mint múltkor..
Közben ezek is zárva, 250-260 újabb próba. :-) A következő már csak 16k környékén.