Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#444722 Hathor Előzmény: #444685

38kontis nyitással -0.89%on.

Tegnap talán 15kontis nyitás volt.

Ez egyre jobb..

PETIsek meg tudják mondani honnan tudom a bux grafikont elővarázsolni?

Azt az egyet nem tudom előszedni, tegnap leikszeltem, és rámentettem, így most nincs PETImben. Indexre jobb kattintással nincs lehetőség grafikont kérni.

Azt látom csak, hogy bor…

#444697 Longshort Voilattila

Azt látom csak, hogy borul a bili folyamatosan mindenhol. Itt elbocsátás, ott leépítés, itt egy szar gyorsjelentés ott egy lecsukás, szépen átrendeződik és borul minden hazug légvár ...

#444681 Frontin Előzmény: #444666

ÁÁÁ, ezeknek én már nem hiszek, ilyen futikra szoktak aztán később kilőni. Mondjuk ázsia ettől függetlenül szépen eltaknyolt, nem ragadt át rájuk amcsik eszetlensége.

#444634 Bakiba Előzmény: #444623

Sokakkal ellentétben én most jövök megent a Bét felé, váltogatunk egy kis €-$ mert a triónk így már kezd csábító lenni/otp,mol mtel/ 3-6 hónapos időtávon-8.9, 53.2, 1.6, csak emlékeztetőnek:))

#444633 Rozsdáskilincs Előzmény: #444626

Nagyon jó:-)

Szvsz a jövőbelátás veszélyeit enyhitheti a régi mondás szerint:

Nem értheti a jelent az aki a múltat nem ismeri.

vagy

Aki a múltat nem ismeri az a jövőtsem tudhatja.

Lehet választani én ezeket ismerem:-)

#444626 Bakiba Előzmény: #444623

A látomásokat kell igazolnia a múltnak, nálam így müxik. Sokan ezért tévednek el mert csak a múltat látják:))

#444623 Rozsdáskilincs Előzmény: #444618

Én inkább arra hagyatkozom amit látok:-) Sok politikus gazdasági szakember belebukott már abban hogy azt hitte hogy a számgépbe elől betolok ezt azt akkor hátul annak kell kijönni. Időnként értetlenkedve állnak hogy nem a várt eredmény születik. Igy én inkább az eredmény várakozások helyet inkább azt figyelem hogy hogyan alakunak a dolgok. Mindenki másként gondolkodik. Ettől müködik a piac.

#444618 Bakiba Előzmény: #444607

Usa választási év jön, stagnáló inflával, deflációs veszély okán jöhet egy kis bújtatott QE3 és trüpptürüpp $ gyengusszal.....:))

Tech és olajszektorral csodákra képesek, a bankosok meg tudnak forogni:))

#444607 Rozsdáskilincs Előzmény: #444603

nyitott vagyok:-) Éppen ezért látom hogy tulkép else kezdődött a medve trend eddig csupán egy leszórás látható a hosszabbtávu chartokon, aminek a korrekciója van éppen. Ennek várom a tetőzését. Én nem hinném ebben a gazdasági környezetben vissza másznának az amerikaiak a letört trendbe. De minden megtörténhet:-) Nem is az a lényeg merre megy csak annyi jó irányba álljunk, ha meg nem azt észre vegyük.

#444572 Frontin Előzmény: #444566

Tulképp technikailag még nem dőlt el semmi, támasz-ellenállás között játszanak, csak az nem tetszik, hogy lassan kifutunk az időből, és egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egy konszolidációt látunk a következő emelkedő szakasz megkezdése előtt, lévén inkább felfelé tapadunk. Elképzelhető, hogy még pár hónapig sikerül elkenniük a sz@rt.

#444566 sbbacsi Előzmény: #444556

Én is ezt látom megint.

Eleve olyan szinten vannak, aminek nem feltétlen van létjogosultsága, de ez csak szvsz.

Az viszont tisztábban látszik, hogy esni nem lehet, mert olyan rángatások vannak felfelé bármikor amiknek nem nagyon van alapjuk. ELég ha van egy jó hír. Vagy mondjuk nincs rossz egy napig. De épp az is elég lehet, ha jön 5 rossz... 2 nap múlva már ugyanott vannak, lévén ennél rosszabb már nem lehet.

Valahogy teljesen a fundától elszakadt játszadozásnak látszik az egész.

szerk: Bud, ezzel a nov eleje-közepével az a baj, hogy már a közepe van és még sehol a 14k bux. :)