Volt megbizasom 988-on, de nem vittek el. Majd meglatom, h. bosszankodok e miatta hetfon reggel.
588-rol van 2 kemeny konti shortom, mert azt elvittek, mikozben huztam az igat.
Volt megbizasom 988-on, de nem vittek el. Majd meglatom, h. bosszankodok e miatta hetfon reggel.
588-rol van 2 kemeny konti shortom, mert azt elvittek, mikozben huztam az igat.
mindig tudunk ekkorákat emelkedni a semmiből az a vicces :-)))
én zártam párat záró szakaszban...végülis 17.000 alatt maradtunk, az volt az ellenállás...reméljük ennyi korrekcióval megelégszik a BUX.
Hát nyerni longgal sem lehetett a tegnap délutáni leöntés miatt, úgyhogy szopott it mindenki...
na zárok pár kontit...ez a nap rosszul sikerült...tegnap zárni kellett volna kis nyereségben..mindegy..
Olyan parabolikus görbét csináltunk hati 15 percesen, hogy innen már csak max hanyatt tudna vágódni. Ha itt nem fullad ki ez az őrület, akkor sehol sem.
Bár nemtom mire,de meglehet...kb annyira lenne jogos mint a mostani kétnapos 1200 pontos agymenés.
17.000 az ellenállás igen...jó lenne alatta maradni..csak nehogy hétfőn egyből átugorja.
Vicces a dolog, kínomban már röhögök komolyan. Mondjuk az igazi hab az lenne, ha hétfőn csinálnánk rögtön egy 500 pontos rést is rögtön nyitóba.
Pedig be akartam írni hogy ma lehet nem célszerű kereskednem mert inkább lefelére szavaztam,amit meg is tettem..mai napon kár volt pozit nyitnom.
Emlékszem múlt héten párszor nekifutottunk 17e nek és vissza is estünk szépen,gondolom most kell átvinnünk 1200 pont zakó után,gratula aki ebben értelmet lát.Amúgy jó ez a vola ha jófelé áll az ember...
Most már a pánik shortzárások visznek mindent. Elképesztő mi lett itt ma. Úgy tűnik meg is lesz a hab a tortádon Waszi.
ma estére még sokat változhat kinnt is..ma már nem lesz esés..
Tegnap voltak 100 kontis tételek is vételen,tiszta véletlenül...
Otinak se volt elég a közel +7%,anyám mi van ezen a piacon...
Ezt tuti nekizargatják 17e-nek ezer pont emelkedés után,gondolom most át is visszük,ezszem faxom megáll,világ opatás ami itt van :(