Besegítettem egy kicsit.
Most már jöhetne ez a qrva robot is venni. :)
Besegítettem egy kicsit.
Most már jöhetne ez a qrva robot is venni. :)
Igen, mert náluk szintek vannak meghatározva, ami árhoz van kötve.
Halted? Mire fel? Kiakadt a +0,10%-ra? :DD
Csökken az eladói oldalon a tételek száma itthon, ilyenkor szoktak beletépni népi megfigyelés szerint. :)
Update: Már is 9.58. :)
"Hatalmas" 85 db-os pakk van útban 2500-on. :D
9.6-ot át fogja vinni kint. A probléma az szvsz, hogy robocop még nem 266-os euróval kalkulál, hanem 262-263 Ft-tal, így nem igazítja hozzá a kintihez az árat.
Még mindig nem bírt itthon átmenni 2500-on??? Kint meg 2540 már régóta...
Interjúból (google fordítóval csehről magyarra):
"Prágában már befejezte az első szakaszban a lakossági projekt, híd 21, Prága 1. A második szakasz befejeződik a 3. negyedévben. A kiemelt projekt a kereskedelmi központja Budapesten a Váci 1-re befejezésének tervezett időpontja megnyitása idén ősszel. Lengyelországban, Zlota 44 lakótorony, amely az intenzív építési és kivitelezési fejeződik 2012-ben."
"A teljes vagyon 1.740.000.000 eurót tartalmazó"
"De azt látjuk, nagy növekedési potenciált egy részvényre jutó NAV és azt javaslom, vásárol."
"A megállapodás a CPF (Horvát Nemzeti Vagyonkezelő Alap) írtak alá, és megerősítette a közös szavazás a közgyűlésen április 29. Zágrábban. A bank várja a finanszírozást kell jelentkezniük hitelszerződések ár kiegészítéseket. Várják következtetést a következő két hétben."
Nem is merek elmenni ebédelni, a klotyó szünettel már megjártam. :D
11-13 óráig inkább lefelé szokott csorogni (most nem így volt), úgyhogy még csak most jöhet a java :)
(Pont hasonlót írtál amott :D most olvasom :D)
Hetesen 10.08 a teteje.
MACD, sztochasztikus még mindig vételt mutat, így lehet még benne kraft felfelé.
Az lesz az igazi, ha a hetes bontásban majd jól megtolja :) (10 ojró fölött)
Akármilyen felbontásban nézem, ezt bizony le se lehet egyelőre vakarni bolli felsőről kint. :)
Szerintem az interjúban fog valami érdekeset mondani az ügyvezető ma 14 órától..
Amúgy ez is jelzés értékű, hogy online interjút tartanak! Elkezdtek újra kommunikálni.
Nem annyi! Miért lenne annyi?
Minden feltételnek és szabálynak megfelel továbbra is :)
Sőt ha behúzzuk az emelkedő trendvonalat, azt sem törte..
A nagy fordított fej-váll nem sérült még, úgyhogy.. :) bármi lehet.