A 8.6-os meg akarja kapni úgyis :)
Q1-nek jónak kell lennie főként a Leipziger Platznak köszönhetően, de nagyot majd az a hír fog szólni, ha bejelentik, a Sky Office is elkelt.
Robot 271 Ft-os euróval számol, milyen rendes. :)
Francba, h. nem jartam arra, amikor osztogattak... :)
Amugy a bennfentes vasarlas a kgy elott par nappal nekem inkabb azt jelenti, h. semmilyen nagyobb hordereju hir nem fog napvilagot latni. Raadasul a Q1 press release elott csinalja, az is elegge karcos.
De lehet, csak en nemtom, hogy kell ezt csinalni. :)
Meg van pakolva 8.6-ig a vételi, szvsz lemennek eddig megint csak az újabb para hullám miatt.
Tavaly áprilisban (a túlélés jegyében) néhány kötvényes kapott ~5 euróért ~2-3milla rv-t ;)
Szvsz ezeket vette át a két új nagybüffencs, meg ezeket veszi át Orco. Így mindenki jól jár. A kötvényesek pénzhez jutnak, cserébe hagyták átütemezni a kötvényeket, a cég meg fellélegezhetett. A beszálló nagybüfik meg 20 ojróig húzták volna az árat, ha 1,5milla rv-t meg akarnak venni sima piacon. Így kaptak ők is óccsón.
Lehet, ezért van erővel lent tartva az ár?
A tegnapi 70k-t se kicsik vették meg, java részét 8.8-8.84 között. Arról pénteken lehet bejelentés.
Kint folytatódik a paráztató műsor.
8,7
3 munkanapon belul van. :)
Lehet, akkor ezeknek az arcoknak tartjak lenn. Mas ertelmes okot nem tudok. Bar jo lenne tudni azt is, ki passzolgat nekik ilyen nagysagu pakkokat.
Igen, 1.4 millió db körüli szám volt.
Nem kapkodták el a bejelentést, április 19-én vette, ma április 27-e van.
Lehet, hogy elkezdték az srv-t..
Mennyi is volt a max.? Ha jól emlékszem 1.4millió db rv-t szándékoznak begyűjteni.
Minél jobban tartják lent erővel, annál nagyobbat fog szólni. :)
Az látszik, hogy nyomás alatt tartják és nagy valószínűséggel mesterségesen.
Hasonló volt, amikor gyűjtötte a két új nagybüfi, csak most egy kicsivel durvábban csinálja valaki.
Nem tudok olyan dologtól (már két éve foglalkozom ORCO-val) ami veszélyes lenne most..
Tegnap szerintem pakk átadás ment 8.8-8.84 között.
Holnap kgy, én tartani fogom péntekig, aztán lesz, ami lesz.
8.68, de egyből kivették 8.8-ig azt a 6659 db-ot.
Szerintem ez még mindig a kirázó program.
Kezd ez igy kicsit problemas lenni. Ha ilyen hangulatban keptelen megmozdulni, mi lesz vele, ha jon egy 2-3 napos zutty es semmi hir nem tamogatja meg???
Illene.
Tegnap nagy forgalom volt 8.8-8.84 között, most meg letörne?
Szvsz ez még a paráztató program része, amit rohadt jól csinálnak Ha ebből nem hullanak ki a remegők, akkor semmiből.
Tegnap vették, mint a cukrot, most meg ekkora gondot okozna 11k megvétele 9.05-ig? Nagy genyák.