Mindenki pont 200 db-ot vett az elmult hetekben? :)
ING kiugorhatna a bokorból, oszt' megvehetné 12 ajróig. :D
Örülnék neki, ha nem lenne ennyire perverz a pépőr. :)
Nem forgalommal esik.
Vicc, lassan a Leipziger Platz rally szintjén vagyunk, ha így megy tovább.
Eladóin akkor láttam ilyen kerek darabszámokat az utóbbi 3-4 hónapban, amikor kitörés előtt állt a pépőr. Csak most 400 helyett 200 db-ok állnak 5 Ft-onként.
Szerintem ezt az emelkedő vonalat meg fogja érinteni:
http://www.kephost.com/images4/2011/4/18/7585yyujp02gegdm25hx.png
Remélem, nem akarják, hogy az alakzat meghiúsuljon, mert ma is megnézte az 50 napost, még ha kicsi forgalommal is.
Lassan elkezdhetne visszamászni felfelé, mert ez kirázásnak azért kissé durva, hogy ennyire pengeélen táncoltatják.
Amúgy tényleg, mi a p.cs.t csinálnak itt? Ennyire ki akarják rázni a népet?
Nem akarok, de ez azért biztatónak tűnik... Mondjuk az nem az igazi, hogy megkóstolta megint az 50 napost.
En diverzifikalnam azert azt a portfoliot egy kicsit. Mondjuk sztem is nagy az eselye itt a meghuzasnak, nem veletlenul veszem en sem. Mondjuk rajtam nincs nyomas a fostalicska Eco miatt.
Csak szoltam, vigyazz, ne csinalj hulyeseget!
Ennyi kell a meglévő mellé, hogy eco bukó visszajöjjön, ha teljesül kint a fordított fej-váll célár májusban. 50-es kiszállóval kalkuláltam, de 40 lett lett belőle. :(
én meg nem tudok, pedig legutóbb 2630-on adtam el, itt meg lassan jó lenne venni, de a phyl zárolva van... :((
2410
Kint továbbra is megy a minimális forgalommal történő csorgás.
8.85
Ez vicc, hogy 3k-val 9.5-re lehetne húzni, mégsem teszik. Megy a chart rajzolás.
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/cotations-ticks/
3k-val lehet 8.53, de 9.43 is. A kirázó szakasz fináléja jön a héten.
Tényleg matgab, shortold már be légyszi a forintot! :)
Remélhetőleg a csigaevők megelégednek a 8.8-as aljjal, így is túlszaladt az alsó bollingeren és 1 centtel az 50 napos alá szúrt. matgab célár hétfőn meglehet, be fogok tolni még némi lóvét, mert ez az eco 50-es elreccsenés nem volt belekalkulálva.
és gondolom extraként be is shortolod a ft-ot, hogy jól árasítva legyen úgy 280felett :)))