Mondd Arisztid, te vered a farkad?
Nem, de megérdemelné!
Mondd Arisztid, te vered a farkad?
Nem, de megérdemelné!
Agresszív kismalac sétál az erdőben. Szembejön vele egy apáca. A malac megfejeli, majd azt kiáltja: - Gyenge vagy, Batman!!! :D
Marhajó. Mennyire igaz a mondás ne higy mindig a szemednek!:D
Abba ne hagyd!
Jön az ihlet!
:)
Ha mégis valami más jönne(vissza) akkor meg gyors legyél és ne udvariaskodj ...
;)
Komolyabban:
Érdekes, ahogyan sokan látják forogni a figurát. Nem merik bevallani ebben a logikus környezetben, hogy valójában az óra mutató járásával megegyezően látják forogni ...
most már látom forogni balra is, de csak rövid ideig, aztán csak órajárásnak megfelelően...
igyak még? :))
Agresszív kismalac
-Az agresszív kismalac utolsó mondata: Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???
Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál:
- Mi van, Malacka, beszorultál?
- NEM, BAZDMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK!!!
Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz.
- Hogyan nyírjam meg?
- Szó nélkül!
Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól:
- Jaj de édes! Honnan van?
- VETTEM!!! - válaszolja az agresszív kismalac.
Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- MONDOM FESTVE!!!
Az agresszív kismalac a játékboltban:
- Kérek egy türelemjátékot. De **** gyorsan ám!!!
Agresszív kismalac sétál az utcán.
- Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna!...... Rohadt köd!!!!
Agresszív kismalac beül egy taxiba.
- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.
- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.
- Hozzád meg ki szólt, vazze?
Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika:
- Khmm... elnézést kérek!
- NEM TARTUNK!
Most éppen borozom 2000-tól, 2 palack/óra szinten, de forog mindkét irányban - még ...
;)
:)))
Megy nekem is...)))
minden cucc nélkül...)))
tényleg! Ez igaz! De én ha csak a képet nézem , akkor is tudom erre is és arra is forgatni!
csináld utánam!
Igen, de ha a kép alatti szöveget olvasod, és a forgó kép, csak a látómeződben van, akkor fordul az irány...))
Ha becsukom a szemem és eldöntöm , hogy merre fog forogni, akkor arra forog utána!!
Aztán néztem a falat és hagytam a háttérben pörögni a csajt és akkor is balra ment.
Viszont ha becsukaktam a szemem , és hirtelen kinyitottam, akkor megint jobbra forgott...Újra kinyitottam és megitn balra forgott...Azóta mindig balra forog.
ez nem igaz! Most ittam egy bueno notte-t, nézem a képet és forog órával ellentétesen, pedig csak a képet nézem!
Ha a képet nézed, akkor azt látod, hogy forog egy bizonyos irányban, ha nem a képet nézed, csak a látóteredben van, akkor ellenkezőleg forog, mint ha a képet néznéd.
bm már 3 üvegnél tartok de hiába, nem fordul meg... :))
Hát ez k.va jó!
Nekem csak a jobboldali agyféltekém működött, aztán próbaképpen megittam egy kis sört, ránéztem és akkor meg csak balra...
És megértettem, hogy miért szavaztak ennyien az Mszp-re! :-)
Két négyzetméteres mennyország :)
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lj76lszCvb1qztdg6o1_500.jpg