Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#369674 Wall street Előzmény: #369214

Agresszív kismalac sétál az erdőben. Szembejön vele egy apáca. A malac megfejeli, majd azt kiáltja: - Gyenge vagy, Batman!!! :D

#369230 GáborGábor Előzmény: #369227

Abba ne hagyd!

Jön az ihlet!

:)

Ha mégis valami más jönne(vissza) akkor meg gyors legyél és ne udvariaskodj ...

;)

Komolyabban:

Érdekes, ahogyan sokan látják forogni a figurát. Nem merik bevallani ebben a logikus környezetben, hogy valójában az óra mutató járásával megegyezően látják forogni ...

Agresszív kismalac -Az…

#369214 KawaBazsy

Agresszív kismalac

-Az agresszív kismalac utolsó mondata: Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???

Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál:

- Mi van, Malacka, beszorultál?

- NEM, BAZDMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK!!!

Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz.

- Hogyan nyírjam meg?

- Szó nélkül!

Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól:

- Jaj de édes! Honnan van?

- VETTEM!!! - válaszolja az agresszív kismalac.

Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:

- Mit csinálsz malac?

- A falra festem az ördögöt.

- Szarva van?

- MONDOM FESTVE!!!

Az agresszív kismalac a játékboltban:

- Kérek egy türelemjátékot. De **** gyorsan ám!!!

Agresszív kismalac sétál az utcán.

- Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna!...... Rohadt köd!!!!

Agresszív kismalac beül egy taxiba.

- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.

- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.

- Hozzád meg ki szólt, vazze?

Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika:

- Khmm... elnézést kérek!

- NEM TARTUNK!

#369193 matgab Előzmény: #369190

tényleg! Ez igaz! De én ha csak a képet nézem , akkor is tudom erre is és arra is forgatni!

csináld utánam!

#369190 hosszhuszár Előzmény: #369184

Igen, de ha a kép alatti szöveget olvasod, és a forgó kép, csak a látómeződben van, akkor fordul az irány...))

#369187 matgab Előzmény: #369186

Ha becsukom a szemem és eldöntöm , hogy merre fog forogni, akkor arra forog utána!!

#369186 matgab Előzmény: #369184

Aztán néztem a falat és hagytam a háttérben pörögni a csajt és akkor is balra ment.

Viszont ha becsukaktam a szemem , és hirtelen kinyitottam, akkor megint jobbra forgott...Újra kinyitottam és megitn balra forgott...Azóta mindig balra forog.

#369184 matgab Előzmény: #369179

ez nem igaz! Most ittam egy bueno notte-t, nézem a képet és forog órával ellentétesen, pedig csak a képet nézem!

#369179 hosszhuszár Előzmény: #369176

Ha a képet nézed, akkor azt látod, hogy forog egy bizonyos irányban, ha nem a képet nézed, csak a látóteredben van, akkor ellenkezőleg forog, mint ha a képet néznéd.