Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#369230 GáborGábor Előzmény: #369227

Abba ne hagyd!

Jön az ihlet!

:)

Ha mégis valami más jönne(vissza) akkor meg gyors legyél és ne udvariaskodj ...

;)

Komolyabban:

Érdekes, ahogyan sokan látják forogni a figurát. Nem merik bevallani ebben a logikus környezetben, hogy valójában az óra mutató járásával megegyezően látják forogni ...

Agresszív kismalac -Az…

#369214 KawaBazsy

Agresszív kismalac

-Az agresszív kismalac utolsó mondata: Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???

Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál:

- Mi van, Malacka, beszorultál?

- NEM, BAZDMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK!!!

Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz.

- Hogyan nyírjam meg?

- Szó nélkül!

Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól:

- Jaj de édes! Honnan van?

- VETTEM!!! - válaszolja az agresszív kismalac.

Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:

- Mit csinálsz malac?

- A falra festem az ördögöt.

- Szarva van?

- MONDOM FESTVE!!!

Az agresszív kismalac a játékboltban:

- Kérek egy türelemjátékot. De **** gyorsan ám!!!

Agresszív kismalac sétál az utcán.

- Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna!...... Rohadt köd!!!!

Agresszív kismalac beül egy taxiba.

- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.

- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.

- Hozzád meg ki szólt, vazze?

Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika:

- Khmm... elnézést kérek!

- NEM TARTUNK!

#369193 matgab Előzmény: #369190

tényleg! Ez igaz! De én ha csak a képet nézem , akkor is tudom erre is és arra is forgatni!

csináld utánam!

#369190 hosszhuszár Előzmény: #369184

Igen, de ha a kép alatti szöveget olvasod, és a forgó kép, csak a látómeződben van, akkor fordul az irány...))

#369187 matgab Előzmény: #369186

Ha becsukom a szemem és eldöntöm , hogy merre fog forogni, akkor arra forog utána!!

#369186 matgab Előzmény: #369184

Aztán néztem a falat és hagytam a háttérben pörögni a csajt és akkor is balra ment.

Viszont ha becsukaktam a szemem , és hirtelen kinyitottam, akkor megint jobbra forgott...Újra kinyitottam és megitn balra forgott...Azóta mindig balra forog.

#369184 matgab Előzmény: #369179

ez nem igaz! Most ittam egy bueno notte-t, nézem a képet és forog órával ellentétesen, pedig csak a képet nézem!

#369179 hosszhuszár Előzmény: #369176

Ha a képet nézed, akkor azt látod, hogy forog egy bizonyos irányban, ha nem a képet nézed, csak a látóteredben van, akkor ellenkezőleg forog, mint ha a képet néznéd.

18+ Szopós horoszkóp …

#368413 KawaBazsy

18+

Szopós horoszkóp

Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy "hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint"?

KOS

Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.

BIKA

"Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.

IKREK

Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.

RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.

OROSZLÁN

Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet. ))

SZŰZ

Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.

MÉRLEG

Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.

SKORPIÓ

Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.

NYILAS

Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.

BAK

Azok nem szopnak.

VÍZÖNTŐ

Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy mű****t.

HALAK

Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat. ))

#367888 kosami Előzmény: #367869

A székely ezermester góbé, aki ugye mindenhez ért, kimegy Magyarországra dolgozni és többek közt elmegy a kupiba.

Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja:

- Nagyságos asszony, én egy olyan nőcskét szeretnék, aki feketébb a koromnál!!

A madam gondolkodik egy darabig, aztán előhozat egy nigériai néger nőt.

Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a "nőcske":

- Na, bácsi hát hogy szeretné?

- Egyelőre kedves hölgyem, vetkőzzon le és dőljön egy kicsikét előre! - mondja az öreg székely.

A lány hipp-hopp le is vetkőzik, egy kicsit előre dől, ahogy az öreg székely kérte.

Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán egyszer megszólal:

- Na, kedves hölgyem, felöltözhet!

- Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex????

- Ennyi, mert engem egyelőre csak az érdekelt hogy a fekete padlócsempe a rózsaszínű fugával hogy talál!!!

A halálos ágyán kérdezi Samu Ráhelt:

- Ráhel, itt voltál velem, mikor a nácik elvették tűlünk az első boltunkat?

- Itt voltam, Samu.

- Velem voltál, mikor elvittek minket a koncentrációs táborba?

- Veled voltam.

- Velem voltál akkor is, mikor a nácik elvették tőlünk a második boltunkat is?

- Akkor is veled voltam.

- És most is itt vagy velem a halálos ágyamnál?

- Most is itt vagyok.

- Ráhel, Ráhel, nem hozol szerencsét!

A repülőn egymás mellett utazik egy zsidó és egy kínai. A zsidó megszólal:

- Ki nem állhatom a kínaiakat!

- Miért?

- Lebombáztak Pearl Harbour-t!

- Ó, azt nem kínai csinál! Az volt japán!

- Kínai, japán, koreai, az mind ugyanaz. All the same, érted?

Kis idő múlva a kínai szólal meg:

- Én nem állhat zsidókat!

- Miért?

- Elsüllyeszt Titanic!

- Azok nem a zsidók voltak, hanem egy jéghegy!

- Mi?

- Jéghegy! Iceberg, érted?

- Iceberg, Goldberg, Rosenberg... az mind ugyanaz, érted?

Kohn professzor fia, a tizenkét éves Jenő dühöng, csapkod:

- Semmit se találni ebben a **** háztartásban!

A hatéves Móricka elégedetlenül közbemorog:

- Ne beszélj ilyen csúnyán! Mit gondolsz, mi marad ilyen stílus mellett családunk kifinomult nevelési stratégiájából? Mi marad az ízlésből és a finom erkölcsiségbôl? Anyánk fennkölt stíluseszményéből? Egy nagy ló****!