9.42
Valaki kapott 2500-ért. Kerek 1k-t dobtak be.
Szerintem ma benéz 2500 alá, feltűnően meg van pakolva az eladói oldal.
Ha le is küldik, itt 2500nál lentebb nem nagyon fog menni. Én is beálltam szerencsét próbálni a 20napos környékére, de sok esélyt nem látok, hogy ott adni is fognak...
Meglepne, ha ma nem menne el a résig, esetleg alá. Nagyon gyenge a vételi oldal kint. 20 napos környékére beálltam a legnagyobb pakkal, hátha...
Ft is rekord erős.
Ha így esik ez a qrva eco (főleg, ha tényleg hati likvidálás zajlik), még a végén újabb tőkeemelés kell, mert az 50 se fogja meg. :-/
Hűha! 3600 db-bal lemehet 9.1-g, 2k-val meg 9.87-ig. Na ebből mi lesz?
Hát nem lenne rossz, ha pl. én is tudnék itthon venni, aztán egyből szórni a franciáknál vagy fordítva.. :D
Nem tudom milyen szabályok vonatkoznak egy ilyen "robotra"...
Vesd fel egy C tolvajrészvények kategória létrehozását. :)
Meglátjuk,mennyire lesz bika a 2500-as szint. Azért legalább egy leszúrást csinálhatna,még a végén 2500 felett kell zsákolni.
ennyi mindennel kapcsolatban nem tudok bejelentést tenni. Vagy nyomjam fel az egész bét-et és kérjem a tőzsde 30 napra történő bezárását? :))))
Kint erősen 9 alá kellene zuhannia szerintem, hogy itt 2500 alá essen, vagy a robotnak kell megöntenie. (de a robotnak az a jobb, ha különbség van a két árfolyam között)
Remélem,holnap azért lehet már kapni 2500 alatt,de kezd olyan szint ez is lenni,mint a 2200-as volt, nem akar alá menni, hiába olcsóbb kint.