Ehe, 600e km-rel.
vegyél tuning ladát :))
Én w124 kombit vennék, 300 szívó dieselt, lehetőleg az utolsó szériákból.
Ha megnézed, szinte azonos az áruk, ha nem drágábbak, mint az egyel utáni kerek lámpásoké.....
Akkor vegyél fordot, oszt költs rá egy vagyont....:))
Egy 98-99 merci, is bökné a szemét valakinek?
Te tudod...
Sziasztok....
Én hiába beszélek...:))
A múltkor volt a hahun, egy w210 kerek lámpás kombi, 8-900e ft között, azt hiszem 98, vagy 99-es évjárat volt, 290td.....
Az ára nem egyedi volt, van ilyen több is szerintem......
nem kell merci...
Gondold el el megyek egy helyre dolgozni. ahol a legjobb autó az astra meg a ford, a főnöknek meg mondeo van.
Szerinted mercivel meg érem a próbaidő végét?
:DDD
Én is! :))
"porlasztó csúcs (100k/db) : mondjuk benzinesnél fogalmam sincs, hogy komplett adagoló rendszer mennyi, de itt ugye dizelnél csak a "végéről beszélünk" nem a komplett adagolóról"
de bizony, halnak a nagynyomású szivattyúk is ;-)
szóval nincs biztoság semmiben sem
válassz valamit ami tetszik, oszt lesz ami lesz :)
a régen volt nagynevű márkák nimbusza is ledőlt mára, max az árukban tükröződik, nem a minőségben
ha én most a Te helyedben lennék, nem lenne könnyebb a dolgom, hiába az egyik szakmám
Szerintem halgass Józsira.
Diesel Mercivel irdatlan mennyiségű km-t lehet menni. Egyszerü felépítésű motor, jó komfort - kicsivel több fogyasztás, ami az alkatrészeken megtakarítasz és a szervízben állás miatt idő sem esik ki. 3 misiért elég jók vannak a piacon. Én is ilyesmire fenem a fogam, kombira.
Nem csak a ford játszik.
De ha beütöttem hasznaltauto.hu-ra a nagy csomagtartó méretet, kombiban az opel, rezso és ford jön ki kombiban.
Szóval nem megbántva senkit de a korábbi flotta tapasztalatok alapján:
Opel: kemény műanyagok, H astra nagyon rá, rövid váltó áttételek benzinesben és dizelben.
Skoda: tágas kényelmes, de kemény műanyagok, ZIL jelleggű műszerfal.
Rezsó: Volt belőle 400 db. "A szerviz autókat évente kellett cseréni, amik a javításokhoz vonultak ki... :DDDDD"
Fordot ismerem, az Opel után nagy kényelem, persze még sok más tipust nem ismerek.
Másik alaternatíve egy mostani távolkeleti jól felszerelve (ázsiai kistigrisek is játszanak) és a végén tyúkól lesz belőle mert nem birom eladni...
Mondjuk ahogy ismerem magam és autóim kinéztek, egy másik alternativa, hogy 3 év használat után 100.000 km-t visszatekerni az órán és eladni...
Imádlak!
Csak néhány ár ami benzinesnél nincs a dieselnél lehet:
turbó: 200-300 k. (erről lövés sincs, hogy eszi-e az olajat amikor megveszed)
porlasztó csúcs (100k/db) : mondjuk benzinesnél fogalmam sincs, hogy komplett adagoló rendszer mennyi, de itt ugye dizelnél csak a "végéről beszélünk" nem a komplett adagolóról
egyébként dizel párti lettem (benzinessel összesen 440.000 km-t mentem, dizellel 130.000-et eddig)
de gyanitom, hogy vételáron kívül mindjárt jönne egy 200k-s javítás...
Kizárólag Ford jöhet számításba? Amúgy a modern dízelekben tényleg nem bírják a befecskendezés elemei addig, mint a régiekben. Elég egy rossz tankolás, és fél-egy milla ki is ugrott a zsebből. Az alkalmazott szűröket nem tudják olyan finomságúra csinálni, hogy az azon esetleg átjutó mikr. nagyságú szennyek ne tegyenek kárt a befecskendező elemekben. A kettőstömegű lendkerék alap mindegyikben, ez a rossz hír. A jó hír az, hogy már ki lehet váltani őket, a Valeo-nak vannak olyan kuplungszettjei, amelyek tökéletesen kiváltják a kettőstömegűt. Meg kell tudakolni, hogy a választott géphez létezik-e már ilyen.
Ha ilyen sokat mész, a gázosítás tényleg okos alternatíva lehet. Max 250 ezerért beszerelik a legmodernebb gázszettet, szerintem azonos évjáraton belűl ennél többel olcsóbb a benzines, mint az olajos. Tehát van egy benzines autód, annak minden előnyével, és talán még olcsóbban is jön ki, mint ha dízellel járnál. Hátrány, hogy a csomagtartóból vesz el helyet a tartály, vagy pótkeréktartállyal használod, akkor viszont nincs pótkereked, és gyakrabban kell tankolnod a gázt. Előny viszont, hogy sokszázezres, esetleg millióba belenéző költségtől kiméled meg magad.
Ha ténylegesen kb 1 misi különbség van az induló árak között, akkor a gáz beszerelés után még mindig marad 750 ezer a zsebben, ami sokáig elég a fogyasztáskülönbségre, ha van egyáltalán gáz vs. dízel. És nincs rizikó. Érdemes megfontolni szerintem a sógor ajánlatát.
Más. A Focus tipikus flottaautó. Nagyon meg kell nézni, hogy tényleg annyi legyen benne a km.
"Ahogy eddig számolgattam havi szinten a benzines és a dizel között 40.000 Ft különbség van az üzemanyag költségben. Vagyis 2-3 év alatt vissza hozza az 1 M Ft árkülönbséget, ha nem kell hozzányúlni. Viszont ilyen futásteljesítmény mellett 2-3 év alatt az atuóban 200-260 km lesz, tehát adhatom el.
Vélemény?"
a halálom ez a hasonlítgatás, meg h mennyi idő alatt lehet a különbséget "kiautózni"
a diesel drágább amikor megveszed és amikor eladod akkor is
kedvezőbb a fogyasztása, más a menetdinamikája
el kell dönteni melyiket szeretnéd és kész
Sziasztok,
tegnap megnéztek 256 db autókereskedést Pesten:
Szóval paraméterek (lehet köpködni, röhögni, stb.) Mivel ebben a dbp tisztitásban nem hiszek (túl egyszerű lenne) a következő autókban kezdtem el gondolkodni. Persze lehet ennél jobb és rosszabb is, véleményt és ötleteket várok.
Szóval terezett éves futásteljesítmény: 60.000 km (főleg autópálya)
Max ár: 3,0-3,2 M FT.
Ford Focus 1,6 90 le (2008 vagy későbbi évjárat, kombi, digitklima, tempomat, max 80.000 Km) Ilyenek már vannak a neten 2,8-3,2 között.)
Ford Focus 1,8 115 le (2008 vagy későbbi évjárat, kombi, digitklima, tempomat, max 80.000 Km) Ilyenek már vannak a neten 2,8-3,2 között.)
Ford Mondeo kombi - utolsó évjárat, tehát nem a nagylámpás) (2007, tempomat digitklima max 90.000 km, 6 sebességes váltó) Ebből is van már a neten 3,2-vel bezárólag.
A szokásos fenntartása 3 tipusnak nagyságrendileg ugyanaz.
A gondom az, hogy ha bemész egy szervizbe akkor azt mondják, hogy ezt ne (1,8-as mert a kettős tömegű lendkerék ára 300k,ami 120-160 között elszállhat). A másikra (regebbi mondeo, hogy azt nem mert a porlasztócsúcs db-ja 110.000 Ft.)
És innen tovább folytathatnám a sort, hogy automata váltósat ne, mert az meg 450k. Szóval majdnem mindenütt azt mondták, hogy legjobb az új autó. :DDDD
Visszatérve nekem elvárás lenne, hogy 120-130 környékén max 6 litert egyen.
A sógorom tegnap felvetette, hogy miért nem veszek benzineset, amit átalakítok gázossá.
Erről (még) nem sokat tudok.
Ahogy eddig számolgattam havi szinten a benzines és a dizel között 40.000 Ft különbség van az üzemanyag költségben. Vagyis 2-3 év alatt vissza hozza az 1 M Ft árkülönbséget, ha nem kell hozzányúlni. Viszont ilyen futásteljesítmény mellett 2-3 év alatt az atuóban 200-260 km lesz, tehát adhatom el.
Vélemény?
jobb egy, szét, és kikapva..:))
nincs, nincs.
Ha tudtok esetleg, jól olcsón dolgozó autó kárpitost, szívesen venném, ha szóltok.
Előre is köszönöm!
Bitumenes, gumidarálékos, alukasírozott, öntapadós cucc.
Hang, és hőszigetelő, a bitumenes rész, úgy beleragad, hogy felragasztás után, 3 perccel, alig tudod visszavenni...
Ezalá semmi nem tud befolyni, az biztos....
Ez az anyag olyan mint a dynamat, csak ez lényegesen olcsóbb..
soudaband a neve.