Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Részecske szűrő tisztitás

Áki01 Előzmény: #344236

Hát ha mondhatok valamit,akkor a tisztítást felejtsd el,nem sokat ér.Eléggé körüljártam a témát,és én végül kiirtattam az autóból nem bántam meg.Elég sok problémám meg is szűnt ezután,ismeretlen nyihogó hang és ezzel együtt járó teljesítményingadozás,egyenletes haladásnál,szintén hullámzó teljesítmény,ehhez még a világításom is passzolt mert mindig pislantott amikor,elhagyta ez erő a motort.Ette is az izzókat rendesen.Ezekkel a problémákkal már a megvásárlás(0km) óta küzdöttem,jopár szervizben megfordultam,de majdnem mindig:a BC-ben nincs hiba nem tudjuk mi lehet,választ kaptam.Majd megkerestem egy szakít aki közölte,hogy 20km-ként próbál regenerálni a szűrő,vagy veszek újat (200k)vagy kukába a rendszert.Miután kiderült,hogy 5k km alatt 1,5l gázolajat pumpált a motorolajhoz,a sikertelen regenerálások miatt így számomra nem volt kérdéses a dolog.

Elmondása alapján volt nála olyan autó ami a mosás után(40k km)után újból eldugult.Azóta legalább 1literrel kevesebbet fogyaszt az autó,és mint ha új lenne úgy működik,semmi akadozás,hintázás.