Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Amatoregy Előzmény: #345071

Sziasztok,

tegnap megnéztek 256 db autókereskedést Pesten:

Szóval paraméterek (lehet köpködni, röhögni, stb.) Mivel ebben a dbp tisztitásban nem hiszek (túl egyszerű lenne) a következő autókban kezdtem el gondolkodni. Persze lehet ennél jobb és rosszabb is, véleményt és ötleteket várok.

Szóval terezett éves futásteljesítmény: 60.000 km (főleg autópálya)

Max ár: 3,0-3,2 M FT.

Ford Focus 1,6 90 le (2008 vagy későbbi évjárat, kombi, digitklima, tempomat, max 80.000 Km) Ilyenek már vannak a neten 2,8-3,2 között.)

Ford Focus 1,8 115 le (2008 vagy későbbi évjárat, kombi, digitklima, tempomat, max 80.000 Km) Ilyenek már vannak a neten 2,8-3,2 között.)

Ford Mondeo kombi - utolsó évjárat, tehát nem a nagylámpás) (2007, tempomat digitklima max 90.000 km, 6 sebességes váltó) Ebből is van már a neten 3,2-vel bezárólag.

A szokásos fenntartása 3 tipusnak nagyságrendileg ugyanaz.

A gondom az, hogy ha bemész egy szervizbe akkor azt mondják, hogy ezt ne (1,8-as mert a kettős tömegű lendkerék ára 300k,ami 120-160 között elszállhat). A másikra (regebbi mondeo, hogy azt nem mert a porlasztócsúcs db-ja 110.000 Ft.)

És innen tovább folytathatnám a sort, hogy automata váltósat ne, mert az meg 450k. Szóval majdnem mindenütt azt mondták, hogy legjobb az új autó. :DDDD

Visszatérve nekem elvárás lenne, hogy 120-130 környékén max 6 litert egyen.

A sógorom tegnap felvetette, hogy miért nem veszek benzineset, amit átalakítok gázossá.

Erről (még) nem sokat tudok.

Ahogy eddig számolgattam havi szinten a benzines és a dizel között 40.000 Ft különbség van az üzemanyag költségben. Vagyis 2-3 év alatt vissza hozza az 1 M Ft árkülönbséget, ha nem kell hozzányúlni. Viszont ilyen futásteljesítmény mellett 2-3 év alatt az atuóban 200-260 km lesz, tehát adhatom el.

Vélemény?