ha felviszik akkor ott adok még neki egy kicsit :-D
na 75-ön látom nekem is teljesült a shortom
Ennek elvileg tartani kellene a buxot. Ha nem hát zárom.
jahh.. Én is ha 200 fölé beálltam volna:)
tegnapi 20450 körüli longjaim hiánya eléggért bosszant ...
Én is már rutinból vártam hogy megjelennek az ilyen 400-500 darabos pakkkok..mekkora poén lett volna. :D
Shortom lenne lehet jobban érezném magam :D
fontos szint, mert első fibo itt van ill 60perces 50-es MAja
Igen, vicces lenne ha vki megszokásból benyomna egy emböres vételt/eladást. :)
Vigyázat,nem kell rutinból fél 5kor zárni :D
Még ha hambi át is viszi a 11,2e-t,akkor reggelre tuti veres futik lesznek :D
én még picit tartom a shortjaimat...ha meg nem akar lemenni, majd zárom..hát ennyi..
tudom, nem usa topik, de mostanában olyan kevese írok, h belefér :E
szóval az SP még a 23,6-os szintról pattant vissza sokadszor H4-en
ha tényleg ennyi volt a kori egy ilyen emelkedő szakasz után, akkor itt az örök long hazája
de szerintem nem
Ha jól láttam a 21.250 rpl fordultunk le..vagy el sem értük...tehát az még ellenállás.
USA meg 3 % ot akar ma megcsinálni. ? őrültek....remélem estére lemegy valamennyit ebből.
Kivi leszek én is erre a résezésre ha lesz,úgy néz ki mégiscsak ellenállás alá záratják buxot,Viktor kinn van tárgyalni Oroszoknál,ez nem sok jót jelenthet...
Del ota veszem a MOLt. Parhuzamosan hatit kicsit adtam, de a reshez rantasnal csak a prompt ment fel 250-re, ezert a nagyobb pakkomat nem vittek el.
Hatit mondjuk hebe-hoba longoltam is 100 pottyert, de 1 oranal nem volt benne hosszabb pozim. Kar erte.
induló pakk készen van. Ha tovább fog menni résezni, ahhoz már a mol kell. Szóval arra fókuszáljatok szvsz. Telekom szintén, de az döglött macska...
Nem hinném,bux azért már szédül ilyen magasan...