Regisztráció Elfelejtett jelszó

Covid

https://index.hu/techtud…

#1497984 Fornit

https://index.hu/techtud/2024/01/18/kutatas-kiserl...

"Kínai tudósok olyan mutáns koronavírus-törzzsel kísérleteznek, amely a kísérleti egerek 100 százalékában halálosnak bizonyult.

Pekingi tudósok a malajziai tobzoskákban – amelyek a koronavírus ismert hordozói – bukkantak a GX_P2V nevű, a Covidhoz hasonló vírusra. A kutatók klónozták a kórokozót, majd egereken kezdtek kísérletezni vele.

Minden rágcsáló, amely megfertőződött a kórokozóval, nyolc napon belül elpusztult. A kutatáshoz nyolc egeret fertőztek meg a vírussal, nyolcat inaktivált vírussal, nyolcat pedig kontrollcsoportként használtak."

és még senki nem kért elnézést az emberektől

#1497980 Koffein Előzmény: #1497979

Igen, elsősorban Kínának, majd a nyugatnak, közösségi médiának, bill gatesnek, médiának stb... mert törölték, elhallgattattak, megsemmisítettek mindenkit, aki azt mondta, hogy laborból jött a vírus... 3-4 évvel a történések után, csendben nyilvánosságra hozzák, hogy kínai labor, tudtak róla, és szó szerint emberek milliárdjainak a pofájába hazudtak...

és még senki nem kért elnézést az emberektől

#1497979 TrendMan Előzmény: #1497942

A cikk alapján Kínának kellene elnézést kérnie elsősorban.

Ezt ugye egy diktatúrától nem várhatjuk.

Ha meg ilyen sok felelős van, mint korábban említésre került, akkor simán elsikkad a felelősség.

Háborús bűnökért is évtizedekkel, évszázadokkal később szoktak elnézést kérni.

"Az UNICEF új jelentése …

#1493153 Fornit

"Az UNICEF új jelentése szerint a koronavírus-járvány idején az emberek világszerte elvesztették bizalmukat az olyan, évtizedek óta elterjedt és sok helyen kötelező gyerekkori oltásokkal szemben, mint például a kanyaró vagy a gyermekbénulás elleni oltások."

https://444.hu/2023/04/20/az-unicef-szerint-a-jarv...

Vajon miért is.....

Covid eredete

#1492150 TrendMan

Előkerült az eddigi legerősebb bizonyíték a Covid valódi eredetéről, de valaki gyorsan törölte az adatokat

A GISAID-ban rövid időre megjelent egy nyestkutyáktól származó génszekvencia, mely bizonyíthatja azt, hogy a SARS-COVID vírus a vuhani piacon illegálisan árusított állatokból vándorolt át az emberekre.

Szóval úgy tűnik, hogy felkerültek a GISAID adatbázisba mosómedve eredetű SARS2 szekvenciák. Ezeket később leszedték de a dolognak már híre ment és el is kezdték elemezni. Tényleg ez lehet az eddigi legfontosabb eredetbizonyíték https://t.co/gFyyCEo06o
? Gabor (Kemenesi) March 17, 2023

Az adatokat azóta törölték az adatbázisból, a tudományos közösség azonban gyorsan felfigyelt rájuk. A törlés oka valószínűleg az lehet, hogy Kína a mai napig állítja: nem tőlük származik az egész világot megrengető járvány.

Kína azért is férhetett hozzá ezekhez az adatokhoz, mert a kutatók a mintákat a kutatók a járvány alatt használt kínai felmosóvödrök vizéből szerezték meg.

Kemenesi szerint a kínai kutatók tisztában voltak azzal, hogy a feltöltött adatokat az állam el fogja távolítani, és ennek, valamint az esetleges retorzióknak a tudatában osztották meg azokat.

Angela Rasmussen, a kutatás egyik résztvevője elmondta, hogy bár az összeesküvés-elméletek fanatikusait valószínűleg semmilyen tudományos bizonyíték nem fogja meggyőzni, a most kinyert adatok az elmúlt négy év legegyértelműbb bizonyítékai a vírus állati eredetének.