Regisztráció Elfelejtett jelszó

Covid

"Az UNICEF új jelentése …

#1493153 Fornit

"Az UNICEF új jelentése szerint a koronavírus-járvány idején az emberek világszerte elvesztették bizalmukat az olyan, évtizedek óta elterjedt és sok helyen kötelező gyerekkori oltásokkal szemben, mint például a kanyaró vagy a gyermekbénulás elleni oltások."

https://444.hu/2023/04/20/az-unicef-szerint-a-jarv...

Vajon miért is.....

Covid eredete

#1492150 TrendMan

Előkerült az eddigi legerősebb bizonyíték a Covid valódi eredetéről, de valaki gyorsan törölte az adatokat

A GISAID-ban rövid időre megjelent egy nyestkutyáktól származó génszekvencia, mely bizonyíthatja azt, hogy a SARS-COVID vírus a vuhani piacon illegálisan árusított állatokból vándorolt át az emberekre.

Szóval úgy tűnik, hogy felkerültek a GISAID adatbázisba mosómedve eredetű SARS2 szekvenciák. Ezeket később leszedték de a dolognak már híre ment és el is kezdték elemezni. Tényleg ez lehet az eddigi legfontosabb eredetbizonyíték https://t.co/gFyyCEo06o
? Gabor (Kemenesi) March 17, 2023

Az adatokat azóta törölték az adatbázisból, a tudományos közösség azonban gyorsan felfigyelt rájuk. A törlés oka valószínűleg az lehet, hogy Kína a mai napig állítja: nem tőlük származik az egész világot megrengető járvány.

Kína azért is férhetett hozzá ezekhez az adatokhoz, mert a kutatók a mintákat a kutatók a járvány alatt használt kínai felmosóvödrök vizéből szerezték meg.

Kemenesi szerint a kínai kutatók tisztában voltak azzal, hogy a feltöltött adatokat az állam el fogja távolítani, és ennek, valamint az esetleges retorzióknak a tudatában osztották meg azokat.

Angela Rasmussen, a kutatás egyik résztvevője elmondta, hogy bár az összeesküvés-elméletek fanatikusait valószínűleg semmilyen tudományos bizonyíték nem fogja meggyőzni, a most kinyert adatok az elmúlt négy év legegyértelműbb bizonyítékai a vírus állati eredetének.