ma havi zárás..
gondolkodom shorton. Lehet, hogy zárnotok kellene a shortokat...
Sztem ua lesz mint tegnap, reggel +1% "korrekcio", bravo aki kihasznalta, de zaro mar -3%-on lesz.
Nem nagyon hisztek a koriban :DD
Vazz,későn álltam be,nem kaptam 320 magasságában :(
Jóregg!
Ötletek mára? Én várnék már egy kis korrekciót. Vagy elmarad, és pincemenet?
"Ugyanis a piac kegyetlen és mindig arra megy amerre a legtöbb embernek a legjobban fáj."
Még a faktor ellenében is? :-))
tetszik, hogy mindenki pattincsot vár és még a legnagyobb shortkirályok is zárták shortjaikat-mivel shortban vagyok.
Ugyanis a piac kegyetlen és mindig arra megy amerre a legtöbb embernek a legjobban fáj.
Holnap ráadásul MSCI csökkentési határidő, ha jól tudom...
Bárcsak az RFV nem esne...
Bud, nagyon örülök, grat!!! Nem azért, hogy magunkat fényezzem, de ennyi idő után azért végre mi is megérdemeltük. Így igazságos, hogy mindenki tudjon keresni. És amit mi keresünk lehetőleg ne kisbüfik, hanem nagy alapok bukják el. (Csak lehetőleg ne azok, amik az én nyugdíjalapom pénzét kezelik. Bár Viktorka ezt a problémámat hamarosan megoldja... :-D)
nyugi...egész eddig volt :D
23.500- meg 23600 on is ráadtam...azokat reggel zártam 21.000 -en....azért szép volt...elégedjek meg ennyivel most...majd holnap elkapjuk még egyszer :-D
:-)) Tudom, én is láttam már fórumtalálkozós képeket. Mondjuk szerintem a férfiember 100 kg felett kezdődik. Akit megbántottam bocs, de ilyen szempontból nem vagyok authentikus forrás, mivel én is 107 kg vagyok. :-DD
:-)) Ne már Bud, pont Neked, pont most nincs shortod?
Persze,szeretne az ember minden irányban keresni,én is bízom benne hogy lesz vmi épkézláb kori ekkora esés után,bár ölég haloványak vagyunk már régóta..
Hercit ne dícsérd,mert még nagyobbra nő,és így sem kicsi :DD
Záróban a mai nyitások (21000 és 20450 környéke) nagy részét zártam. Így 60% körüli pozi maradt holnapra.
Mindennél jobban szeretném, ha a 20K támasz letörne. (Szerintem le is fog.) Előtte viszont rántsák fel, hogy a longon is keressek. :-DDD Kicsit deja vu érzésem van, 2009 tavaszán voltam ilyen kis mohó, hogy a nagy esések utáni meghúzásokban is keresni akartam. Nem mondom, hogy akkor egyszer sem szívtam vele... :-)))
Nagyon örülök, hogy újra van TA a Stockyn. Köszi, Herceg, olvaslak ám folyamatosan! Nem nyalni akarok, de Te vagy a legjobb technicista! :-)
Gratula,akkor a jó shortos elnyerte méltó jutalmát :D
Próbalongon gondolkodtam én is,de múlt héten rábaxtam egy ilyenre amikor 21500nál bepróbáltam záróban....20e támaszt meglássuk mennyire működik.