En zaroban meg bovitettem :-)
:-)) Ja, ez most nagyon jól sikerült időszak Nekem! Mondjuk rám is fért, augusztus közepe óta ültem egy beragadt short pakkon és felfelé hígítottam. Lefelé viszont jól elkaptam az ütemet, három körön vagyok túl. Sajna a mait nem tudtam elkapni, még azt hittem feljebb húzzák kicsit, tárgyaltam is és túl korán estünk be reggel. Záróban viszont próbalong indult (10K), hátha S&P-t megtartja a támasz. Meglátjuk, ha nem kuka, és fordítok. Hát ennyi.
áhh nekem meg el kellett mennem és gyorsan kellett betennem
mindegy nem rossz mert nem buktam illetve a kis bukóm bőven pluszban de nagyon sok kiesett a zsebemből és haragszom magamra (mivel másra nem lehet)
Szép estét nektek, holnap ugyanitt!
sziasztok
Sajnálom...
Ebből a szempontból is jó a broki, nem tudom elgépelni... Mert rám is igencsak jellemző lenne.
gondolom, nekem is elég lett volna ha nem baszom el a stoppom és nem 650-et írok 750 helyett 100k-val bentebb lennék, így meg elég karcsú :(
de kicsi short maradt fele meg záróban elment
Én beálltam záróban bezárni az összes shortom, elég ma ez nekem...
enném a kefét
záróban asszem visszaveszem a kis csomagot
áhh ricsi módszer csak megfelezem
adunk esélyt a résnek :)
Azért annak örülök hogy feltetted a shortos avatarodat :D
Bakker...én sem lehetek ekkora amatőr hogy nincs semmilyen shortom... darabonként kellett volna Stop ot tenni rá.
ami volt az 23100 ról volt..21.000 -en zártam.
az finom volna...
Ahogy szokta. Ilyen is lehet.
De csak nem indulnak meg 100-ból 100-szor. :)
Petis vagyok...mizu Veled manapság,benne vagy/voltál a nagy zakóban?
Próbalongot vki? :DD
Ricsi Te is záródtál 50% ban...
Amikor használtam, rendszeresen befagyott az a szutyok.
Ha bezárod a könyvet és újra megnyitod, akkor már az aktuális árakat fogja kiírni. Én meguntam ezt az állandó tökölést és részben emiatt is váltottam.
Akinek Erstés a rendszere nem lát furcsát az ajánlati könyvben? Nálam az utolsó kötés 20.300-as, az ajánlati könyv meg tele van mindkét oldalon 20.600 körüli ajánlatokkal.... ???
Némileg figyelmen kívül hagyjuk őket mostanság...
300 magasságában zártam a 800ról nyitott shortokat,jóleső volt ez a kör hétfőre :D
Ettől függetlenül kíváncsian várom a fejleményeket hogy meddig leszünk ütve.