én pár száz ponttal még elégedettebb lennék :DDD
nekem már csak ötven pont kellene a boldogságig. Múlt csütörtök óta tartom a shortot, már le akartam sokszor zárni, de reggel csak esik még ez 50 pontot, legalábbis remélem.
hát az nagyon is jó lenne, ha egyszer hagynák rendesen bezúgni..de tartok tőle sajna..mindig belenyúlnak és felrántják.. :s
Köszönjük Ricsi...
USA szépen belehúzott az esésbe miután bezártunk.
remélem nem veszik meg estére őket.
Nem biztos, h. bolcs volt, de en ebben a meghuzasban raadtam. 600 felett gond lesz, de remelem, nem arra megy a vonat. Ehhez a MOL, Richter kettosnek kene kovetni a ma gyenge forgalommal eso Otit.
Főleg ha százhuszonnyolcadszorra nem fogja meg ez a 22350 körüli hati...
Res alatt igen.
Holnap csinalhatna reggel egy szigetet!
már rántják is vissza...bár ez csak a normális visszakorrigálás.
Írország miatt viszont elég nagy a nyugodtság a piacon..ennél nagyobb esés is lehetett volna
nekem meg most kell mennem a fenevigye! egész nap itt ültem aztán mikor történik valami, mehetek...
ilyenkor szokták visszarántani :-I
Háhá...éppen visszaértem a fináléra :D
OTP zuhan...SP meg napn belül már több mint 1 % ot esett... Egon örülhet most hogy a visszateszt "tickre" bejött neki...és megyünk tovább lefele.
mennyire nagyon szeretnék visszahúzni, bevetnek mindent.
űk tuggyák
sajnos off-ként írom ide:
Valaki tudja, hogy a görögök és a spanyolok miatt állnak ilyen "csehül"?
Ráadásul múlt héten olvastam egy olyan elemzést ami kifejezetten azt írja, hogy minden emelkedést beleadásra használjunk. Na, én már nem merek itt bővíteni, de mindenesetre érdekes
szerk: mindenesetre már két konti shortom is van 1112-ben jó helyről
Reggel még azt hittem én is, hogy tök jó longom van, de csak kínlódás az egész....
A nagy esésbe buktam sokat, most apránként hozogatom vissza, de még keserű a méz...