Bird Thong Chai - Sabai sabai
Pearl Harbor - Tennessee (Theme by Hans Zimmer)
Lion King Score - This Land (Hans Zimmer)
annak idején zeneműtárban hallgattuk sokat, és felügyelő tanárok többször szóltak hallásnak nem biztos jót tesz ez a hangerő és zenestílus. Régi szép idők. :D
Ők nem, csak én :)
Annyi idősen egyedül, hát este 10kor amúgy sem lehettem volna kint egyedül az utcán, hát még ilyen rendezvényeken.
Hát én még 91 ben voltam Omen koncerten (persze szülői felügyelettel).
Hát élmény volt... Szerintem én voltam az egyetlen általános iskolás akkor ott. :-)
Ez pont erre az oldalra illik :) Kalapácsnak is volt már néhány korszaka, íme egy szám az Omen-ből:
Paksi nem semmi figura, de nagyon jó zenéket ír. :D
Ossianból egyszer akartam egy válogatás cd-t írni, de képtelen voltam 40-50 szám alá vinni a kedvenceket :)) De ha már emlegettem a démont: - Paksi mint katona nem gyenge 47 mp-nél :))
Áh, kétbalkezes bölcsész vagyok, komoly műszaki antitalentummal :))
az jó buli lehetett. én arra gondoltam kérdésed kapcsán, hogy a műsoros kazit akarod vhogy feltölteni. Én kérek elnézést. :D
Köszi, ezt az egyet nem próbáltam... Nagyon érdekesek ezek a 1985-ös régi szövegek, gondolom itt a tetoválás reklámozása lehetett a baj... Utoljára két éve a szegedi metálfeszten volt szerencsém egy ossian-pokolgép-moby dick koncerhez, egymás után, egy este, nem volt gyenge :))