össze vissza megyünk ma is..de legfőképpen minden OTP -t összeszednek
össze vissza megyünk ma is..de legfőképpen minden OTP -t összeszednek
addig van még idő kigondolni :-D
Rbbj: neked lett igazad, bár pozi nélkül még mindig, szóval....
erre ne legyél kíváncsi, nem magyarázat kell ide. Itt már nincs mit megmagyarázni és a hülyeség miatt bármi lehet. Ezen nem kell rágódni, technikailag kell nézni a dolgot, az még ér valamit. Realitást nem kell figyelni, még tart a gazdaság megmentése, egy beszédben sem akarják megszüntetni a gazdaságnövelő intézkedéseket. Technikailag vannak korrekciós szintek, ott hezitálunk, utána fel. Sajna lefel várjuk ez nem esik jól most. Majd egyszer 6Ks OTP fölött új világ nyílik.
Hat ez az, de 200ig b*szott lejonni es nem tudtam visszavenni. Most megint 0ban vagyok es neccesnek erzem, mert tegnap 1szer, ma 2szer tesztelte a 250et es mindig jon vissza. Mondjuk holnap a szaros OTP jelenthetne rosszat, talan Csanyi sem veletlen Q3 elott szorta el, ami volt neki.
egyébként mindegy ezek a 200FTos támaszok, ha 4-600pontot mozog egy nap, alatta 21K.
Arra mondjuk kíváncsi leszek ha 30.000 ig megy a BUX, hogy onnan mi lesz a magyarázat a további emelkedésre...mikor sz***rban van az ország :-))
ja, max 600ig adtam neki esélyt :)
mondjuk ma egy OTP kitárazásra és korrekcióra számítottam azért..
reggel "megint" megtette nyitóba amit lehetett így átértékeljük a napot mindig..
délutánra lehet még egy eladói hullám
Sztem én is csak megszokásból csinálom,nyereséget nem termel,nyugodtabb nem leszek tőle...remélem bejön a 2. verziód :D
Zabás ez a gondolat nekem is eszembe jutott,felfelé nem nagyon van ellenállás,de támaszként a legapróbb szalmaszál is működik..
Pedig elképzeléseim ellenére shortba fordultam. De ezt már megszoktam:)
Eszem-****om megáll hogy eszünk ágába sincs lefordulni,korrekciózni,esni,mindegy hogy mi csak lefelé legyen :D
értelme nem is lett volna, mivel 200-250 a tánasz :)
nem mertem venni, pedig bevotl írva a vlétel 270nél.. csak az enter..:)
Már el is múlt a riadalom,tovább fel...
Broki sms: otp stop eladás 5660-on
Shortnyitást nem ír.
Vételben voltak 5400-ról eddig.