az volt érdekes, hogy határidő forgalma a prompthoz képest milyen magas volt.
az volt érdekes, hogy határidő forgalma a prompthoz képest milyen magas volt.
pff
Most már beleadnék szívesen, de valahogy bizonytalan vagyok, még mindíg long szagot érzek, de majd makrok után okosbb leszek talán:) .....vagy nem
Én se, nagy örömmel töltött el..:( valag lé...
Ekkora réssel nyitást nem gondoltam volna, pláne a pénteki gyagyás nap után, de azt sem gondoltam, hogy ma beleverünk a 800-ba. Ha holnap is igy folytatja, simán lehet 21 K felett...
shortokat reggel zártam, azóta long, de karcsú vígasz... :(
Bakker, de hiányzott ez a stoky. Nem tudtam teljes mértékben eldönteni, hogy mit kezdjek a pénteki longgal, de aztán 695-ön eladtam:) Azóta volt már magasabban is de sebaj. A 700-et keményebb ellenálásnak gondoltam:)
Embörök már múúködik az oldal,nem kell pf-re írogatni :DD
Azért örülök most hogy zártam múlt héten amit kellett...ezek az állatok tényleg kihúzzák az indexeket új Ath-ra!
Hétfőn nem leszek..de addig is próbáljátok meg lenyomni a hatit kicsit... :D
ha nem megy...említsétek meg Hambinak a 17.5 % os munkanélküliségi szintet ...
Londoni brókerek meg agybajt kapnak, hogy nem lesz elég magyar speki akivel megvetetik a longokat :DD
Részemről a héten még óvatosan próbálkoznék, azután elhúzok Floridába. :)
Egyébként pénteken nekem is kicsit elegem lett, de szerencsére megúsztam kisebb bukóval.
Azért én kíváncsi leszek erre a 2 hétig nem üzletelek hozzáállásra. :)
Ha így haladunk, hogy a következő fibo szinthez tartozó 15 %-os munkanélküliséget is megveszik akkor nem is lesz miből...
2hétig senki nem tradel csak fórumozik:D
és még nincs vége a napnak...
hát ilyen nem tudom volt -e már...de most sok ember bukott ezen.
Ma minden szopatás amit el lehet képzelni összejött számomra... Nem ment el a pakk nyerőbe (5 pont), aztán kivágott a stopp, aztán a short stopp... kegyetlen szép nap, brokik örülnek, számlám csappant rendesen. Kellett nekem örülni az első 3 napba....
Csak kell igyak egy bambit:)
Short maradt, de a 2 het pihit tartom, ha pluszos lesz. Persze ugy, h. a pozit viszem. Ilyen otvar ronda fekete gyertyara, nehogymar...
ILyen egy idiota napot!!!!!
hát, most adok hálát, hogy átállitottam a ker. rendszerem...sokkal ritkább a kötés, de hasznosabb....korábban egy ilyen napon 3x stoppoltak volna ki, és szétbuktam volna magam. Ma egyszer 2 nappal ezelötti long profitvédöje ment ki, aztán a legvégén lett belöle még netto short, de nem sok. Hogy ez mmennyivel jobb a számlának, azt nem kell részletezzem...