üdv a buxhatisoknak, újra itthon...
hova felhoztátok? nem erről volt szó! :(
üdv a buxhatisoknak, újra itthon...
hova felhoztátok? nem erről volt szó! :(
2,95%-ban befolyásolja :)
Viszont a Richterre lehet kihatással az pedig 23,36%
Inkább azt kell kérdezni ki van pluszban összeségében :))
fehér holló?
buxra nem sok, bumix meg nem tradelhető :)
EGIS milyen hatással lesz az indexre, mert ma szerintem elvérzik:
Ha jól látom nem csak én vagyok nagy minuszba:)
Ázsia szépen teljesít, erre számítottam, de a futik nem tetszenek annyira...
Minden nézőpont és időtáv kérdése. Az a nyerő az utóbbi pár hónapra vonatkozott csak, és jobb is lehetett volna, ha nem kótyavetyélek el idő előtt annyi jegyzett RFV-t a hati kedvéért.
Viszont ez az 50% sem hozta vissza még a másik számlán tavasszal el tdt-zett lét.
Úgyhogy a teljes pályafutásomról inkább csak később vonnék mérleget, addig sokat kell még szépíteni. :)
Mondjuk az tény, hogy ha a tdt-s időszakot tanulópénznek veszem, a többi ténykedésemmel még mindig jól állok.
legalább nyerőből amortizálsz.. Én a pöcéből hozom vissza.. 22500 sok lesz.. :)
sajnálom :(
Sajnos a piac mindig visszaveszi az extraprofitot, csak idő kérdése :S
Hát a magam részéről nincs mivel dicsekedni a múlt szerdától kezdve. :(
Az olajjal épphogy csak szépíteni tudtam a héten, bár összességében még az sem plusszos.
Három hónap kb. 50%-os nyerőjéből elég sokat leamortizáltam...
igen ott Én is bővítenék a shorton :D
én sehol sem járok a gigashort veszteségeihez képest, hiába fogom meg ezeket a hullámokat, ugyhogy én csak akkor leszek elégedett, ha trendelő mozgásban 15.000-re zuhan a bux. Még idén!! :DD
nekem? Aki shorton longon keresett? :) Holnap 16.30 helyzetjelentést adok mit szedtem össze két hét alatt :)
jól van na, mindenki agyát húzom :))
ebbe ne menjünk bele... :)) Visszanézhető, hol, mikor, milyen kontextusban kiabáltam longot :)
Kivételesen a short hullámot is telitaláltam. Amit 2 napja v. mikor fordítottam longba, azt is beírtam
csak vicceltem, semmit nem tud, hogy mennyivel tolom stb :) de ettől függetlenül tényleg elküldtem dolgozni :)))))))))