Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

üdv a buxhatisoknak, újr…

#149463 Csokigyáros

üdv a buxhatisoknak, újra itthon...

hova felhoztátok? nem erről volt szó! :(

Re: gl

#149430 kerikoma Előzmény: #149398

Ha jól látom nem csak én vagyok nagy minuszba:)

Ázsia szépen teljesít, erre számítottam, de a futik nem tetszenek annyira...

#149398 Robag Előzmény: #149394

Minden nézőpont és időtáv kérdése. Az a nyerő az utóbbi pár hónapra vonatkozott csak, és jobb is lehetett volna, ha nem kótyavetyélek el idő előtt annyi jegyzett RFV-t a hati kedvéért.

Viszont ez az 50% sem hozta vissza még a másik számlán tavasszal el tdt-zett lét.

Úgyhogy a teljes pályafutásomról inkább csak később vonnék mérleget, addig sokat kell még szépíteni. :)

Mondjuk az tény, hogy ha a tdt-s időszakot tanulópénznek veszem, a többi ténykedésemmel még mindig jól állok.

#149389 Robag Előzmény: #149383

Hát a magam részéről nincs mivel dicsekedni a múlt szerdától kezdve. :(

Az olajjal épphogy csak szépíteni tudtam a héten, bár összességében még az sem plusszos.

Három hónap kb. 50%-os nyerőjéből elég sokat leamortizáltam...

#149386 rbbj11 Előzmény: #149383

én sehol sem járok a gigashort veszteségeihez képest, hiába fogom meg ezeket a hullámokat, ugyhogy én csak akkor leszek elégedett, ha trendelő mozgásban 15.000-re zuhan a bux. Még idén!! :DD

#149383 Kissherceg Előzmény: #149381

nekem? Aki shorton longon keresett? :) Holnap 16.30 helyzetjelentést adok mit szedtem össze két hét alatt :)

#149376 rbbj11 Előzmény: #149320

ebbe ne menjünk bele... :)) Visszanézhető, hol, mikor, milyen kontextusban kiabáltam longot :)

Kivételesen a short hullámot is telitaláltam. Amit 2 napja v. mikor fordítottam longba, azt is beírtam

#149349 Kissherceg Előzmény: #149347

csak vicceltem, semmit nem tud, hogy mennyivel tolom stb :) de ettől függetlenül tényleg elküldtem dolgozni :)))))))))