Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#868287 Ibiza Előzmény: #868244

háát nem sikerült abszolválnod a manyupos ügyet.. korábban leírtam.. nem cifrázom...nem megy nem megy...a csiták sem egyformák. Csak megjegyzem micsoda feljelentgetés volt amikor makicsordának emlegettem a makikat.. :)
Ha több eszed lenne akkor inkább azt mondogatnád azt igérték a manyup felszámolását követően megcsinálják a nyugdíjszámlákat, ez nem történt meg.

ügyes csóka

#868284 Ibiza Előzmény: #868221

Éhesek az elvtársak, de a hithű libsibolsevikoknak ezek nem jönnek át.
hazudozás kettős mérce.. a cél szentesít.. mondják ezek.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#868244 Láma Előzmény: #867871

Idézet tőled:
" a beidézett részekből nekem nem volt gond értelmezni szegény lámacsek ezeket nekem írta"
Nem is azzal volt a gond, hogy nem érted én mit írtam, hanem azzal, hogy ezt képtelen voltál kontextusba helyezni a te szövegeddel, amiket idéztem. A saját szövegedet nem értetted Margitka. Érted????
Hú vazze ez meg többszörösen összetett mondattá sikeredett. Ha problémás, szólj és széttördelem.

Idézet tőled:
"azt sem érted, bevonták az állampapírokat amivel csökkentették az államadósságot.. húúú de bonyi igaz.. "

Dehogy bonyi. Ez a lecke első, könnyebbik része. Ez megy még a csitaagynak is. A második rész okozza a problémát:
A cimkézett manyup vagyon bedarálásával felszabadult a gazdi az adósságteher nyomása alól. Aztán új hitelekkel visszaemelte az adósságot a manyup bedarálása előtti szintre. Az új (nem cimkézett) hitelekből már lehetett osztogatni a dinnyébe hugyozónak, meg a többi nertársnak, vissza nem térítendők formájában. Azért gazdi a gazdi, mert ilyeneket ki tud találni. Te meg azért vagy itt síma propagandista, mert összerakni se vagy képes még a példa alapján se, amit a gazdád kitalált és végrehajtott.
De szó szerint tényleg igazad van. Nem a manyup vagyont lopta el konkrétan, hanem becserélte másikra, amit már ellpohatott, anélkül, hogy a csitácskái megértenék, mi történik.

Idézet tőled:

"..mindenkinek joga van hüjének lenni."

Végre valamiben egyetértünk. :)

ügyes csóka

#868239 Láma Előzmény: #868221

Hát ez feltételezés.

Tények: Stadionok drágulása. Vizes vb. drágulása. (megengedek magamnak egy feltételezést: Ez még tán most is drágul) Várkert bazár drágulása. Autópályák drágulása. Segíts ki kérlek. Írni akartam a tények közé olyat ami nem drágult, vagy olcsóbb lett végül. Nem jut eszembe. Örvendetes, ha lassacskán is de visszatér a kritikus énetek és a százmilliárdos drágulások után képesek vagytok felismerni már az ötmilliárdost is.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#868237 Láma Előzmény: #867853

Érdekes dolog ez. Mennyire fogékony a közönség a zsidózásra. Még rákeresni is képes, ha nem érti. Régebben együtt ment a cigányozás és a zsidózás. Aztán a cigányozás mennyire lecsöndesedett mióta vajdájuk van nekijük. A famíliám és a baráti kőr túlnyomó része erősen jobbszeles társulat. Összejöveteleken más se volt a téma, mint a zsidók, meg a cigányok. Aztán elkezdtem a szembesítést . Ilyenkor mindíg megemlítettem a vajdájukat. Soroltam a fidesznyik zsidókat. Szóval ezt úgy kell érteni, hogy azért a ti cigányotok jó cigány? A ti zsidótok Jó zsidó? Lassan megértették. Már alig van zsidózás, cigányozás, komcsizás. Elő se kerül a téma. És már megverni se akarnak, ha teleszívják a púpjukat. :) Lehet jót tett nekik a békamenet. :)

eu ?

#868224 Spade

aki azt hiszi h az eura a magyarok meg a lengyelek jelentik a legnagyobb veszélyt és az eu szétesése csak egy beteg agy felvetése az óriásit téved, küszöbön áll a swexit, a frexit, és az itexit



ügyes csóka

#868221 Spade Előzmény: #868207

De a legügyesebb csókák swampy karáxcsonyék akik sztem azért adnak nagy előleget a híd melóért mert az 5 milliárddal túlszámlázott felújításért az 5milliárdot majd egyből alkotmányos költségként előre lenyúlják, abból lehet dagasztani az offshore számlákat meg kampányolni 22-ben

nincs lélek

#868124 Ibiza Előzmény: #868091

Tréfás, DK dobrev monogramja is egyben.
Gondolom nem véletlen, gyurcsóti előre kipekulálta.. most meg gAZSULÁLNAK NEKI..

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867872 Ibiza Előzmény: #867853

szőnyeg alatti?

ezek befeszülnek ha a zsidó szót olvassák.. nem értem. ez pejoratív? erről nem én tehetek? Köves Slomó jól leírja ezeket.

A cigány szó sem lehet pejorítív de ezek úgy használják ami rasszizmus..de persze komcsi vérük viszi őket előre ezért kettős a mérce és másra fogják amit ő maguk tesznek. Régi bolsi módszer..van amikor bejön nekik.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867871 Ibiza Előzmény: #867846

nem vagy egy összetett személyiség, a beidézett részekből nekem nem volt gond értelmezni szegény lámacsek ezeket nekem írta..

Ha visszaolvasod magad láthatod milyen szegény kis szerencsétlen láma vagy.

dolgozz te a vagyonelemek összevetésén.
Már azt sem érted, bevonták az állampapírokat amivel csökkentették az államadósságot.. húúú de bonyi igaz..

nyomd amit a szádba adtak..ellopták..
nem mondom nézd a karigeri módszereit akkor láthatod a rémálmot ha ez a csürhe ne adj isten nyerne.. de ott hirtelen elveszik a kritikai érzék a kritikai összevetés..ettől vagytok gagyilovagok...átlátszóak mint a vodkásüveg.

nincs kedvem energiát pazarolni egy ilyen mesügére.
semmi kihivás semmi retorika nincs az ilyen szivárványos birkákban..

Minek? okosodsz? nem. Érdekel? nem is érted.
Sírd ki magad rabbid vállán aki majd lekever egy frászt mert nem tartod a szokásokat. Köves Slomó jó jellemzést adott a fajtádról.

de hát kit érdekelsz, majd ott sírsz ahol senki nem lát..mindenkinek joga van hüjének lenni.. :)

Phoebe Buffay - Minden ember szabadon lehet hülye - YouTube

20 milliárdos nyereséget ért el tavaly a Duna Aszfalt

#867852 Láma Előzmény: #867719

Kis számtan: Nemrég habosra vertétek a nyálatokat a hárommilliárdos autópálya km/ ár miatt. (jogosan) Most meg qrva jó az 5milliárd/km költség. Aztán büszke vagy, hogy van nyereség. Kell-e komment. Á. Úgyse érted.

"Legalább meglenne az át…

#867851 Láma Előzmény: #867779

"Legalább meglenne az átoltottság és a pórnép is részesülhetne a nagy javak elosztásából"

Az pont szembemenne a keményvonalas neoliberalizmussal. Ilyen nem lesz. Ingyenpénzt csak a kiválasztottak kaphatnak.