Regisztráció Elfelejtett jelszó

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

Ibiza Előzmény: #867496

nem ment a chart olvasás látom, csökkent az adósság, erre is helyes a nem növekszik.. a balos cimboráid azt mondogatják nem gond a 100% közelébe vinni.. ez lesz ha ne adja az Isten hatalomra kerülnek.

A vagyonelemekkel hogy függ össze? ennyire bonyi? nem növekszik miközben a vagyonelemek nőnek...szerinted?
még manyup sem fog menni neked.
már párszor leírtam. magánszámlákra gyüjtöttek egy adónemet miközben az ebből kerekedő hiányt állampapírokkal fedezett a kormány aminek egy részét lekötötték ezek a manyupok és a hiányra még kamatott is kellett fizetni. Értelme? szegény lámán kívül semkinek. A számlákat magáncégek vezették így fennállt a lehetősége a tömeges nyugdíjkifizetés előtt csődöt jelentenek (brazil minta) és akkor tarzancsita hova megy nyávogni? a zorbánhoz.
Ezért visszavették ezt az adót, az állampapírokat bevonták csökkent ezzel az adósság a részvények meg bementek a zsákba (vagyonelemek ,) . Pl az alapítványba rendezett egyetemeket kistafírungozzák ezzel..pl Corvinus..


A többi szerepzavaros frusztrációdat a csita családod hallgassa akik vették neked a Tarzan jelmezt és időnként letörlik a fröcsögő nyálad . :)
A hozzád hasonlóak birkáznak agyhalottaznak miközben mondják a chip van a oltóanyagban és makognak bőszen, miközben elhiszik ők a függetlenek a szabadok és a bátrak.
Sajnállak de te választottad ezt a sekélyes életutat.
Frusztrált, dühös, megkeseredett, szerencsétlen ember benyomását kelted. Ezt tudod miért van? mert az élet nem igazolja vissza azt amit te gondolsz magadról. :) szar ügy de az élet már csak ilyen. Fel kell nőni és nem másokat okolni a hiányosságaidért.
A hasonló kaliberű, forradalmár Macska Jánosok törik le a korona kőkeresztjét és sivalkodnak ha felborul a menóra mert elfújta a szél. :)