Jó reggelt, Köszi!
Sziasztok, jó reggelt!
Folytatás következik!
Az "e" pont már nagyon kiszámíthatatlan. Nem szükséges lemennie a háromszög alsó szárára, de előfordulhat, hogy kicsit még lejjebb is eshet.
Az EMA(200( órásra azért is írtam, hogy szerepe lehet, mert találkozhat az "e" ponttal és onnan fordul fel az "v". hullámra.
EMA(200) órás folyamatosan emelkedik, jelenleg 12.892.

vagy kamu hír az eredményességről - sok pénz szerzés miatt!
Ki fogja egy év múlva számon kérni.
Ja! Bocs! Egyes elvetemült önkéntesnél nem használt és még mellékhatás is fellépett. Arról nem tehetek, hogy eladtam a a tulajdonosi részvényeimet!
Ha, tudja, hogy jó a vakcina, akkor miért adja el a részvényeit? Ez egy 1.7 milliárdos kérdés!
Pfizeréknél az igazgatók is azért adták el rögtön, mert tudták hogy jönnek sorba az újabb és újabb hatásos vakcinák bejelentése.
Már el is adták a Modernát!
Már ott van, mint a hír előtt!
Ennyit a jó hírekről!

az oroszoké 92% - biztos Putyin mondta be, hogy ennyi legyen, mert az önkéntesek oltása még folyik, tehát honnan az eredmény?
A Moderna vezetője is akar kaszálni 1.7 milliárd Forintnak megfelelő összeget? Csak el kell adnia a mai nap a részvényeit.
Nem szeretem, ha a gyártó áradozik, hogy milyen jó a terméke.
Független vizsgálat mondja, ki és még abban sem lehet teljesen megbízni!
Már a 92% a szint. Most már minden gyártó emel a 92%-os hatékonyságon.
Ki mondja be elsőként a 100%-ot, mert utána már nincs versengés?
------------------------
Moderna: A Corona vakcina 94,5% -os hatékonysággal rendelkezik az elemzés szerint.
Az apjuk f..-át kapják be...
https://www.bbc.com/news/health-54902908
most már minden héten bejelentenek egy "megvan a csodálatos mindenható vakcina" bejelentést, amire fel fel lehet rántani 2-5%-kal a piacokat?
És arról nem szól a fáma, hogy a pfizer esetében milyen mellékhatások léptek fel?
Az "e" pontnak már nem kell feltétlenül lemennie a vonalra. Bárhonnan fordulhat. Most is talán ez történik.