Köszi Lenthor!
Sziasztok, jó reggelt!
Jelenlegi helyzet!
Hogy emelkedés elkezdődjön, ahhoz a 13.135-ön kellene átmennie, akkor már a "zászlóalakzat" kezdene alakulni.
A héten csak estefelé leszek!

Hát eléggé recseg ropog....EMA 50 felülről beakasztott Kijun 26 -osnak előtte meg 3 nappal meg Tankan 9-es momentum indikátor Kijunnak ...Ma 50 elkezdett lefele ívelni és a napos indik mintha...
Ti hogy látjátok...?
validálódott, mint a VIX -nél ....ott félig betöltötte csak ellentétes irányba azóta a közelébe se jutott azaz, vagy ellenállása a Medvének vagy támasza a Bikának (VIX-re-:)), vagy v.mi ilyesmi - XD:)))
ui1.: mintha vihar előtti csendes mozgások közelednének, mi a véleményetek....?..vagy csak hallucinációim vannak -:)
ui2.:
lehet spycheés sérüléseket szenvedünk vagy a bikától vagy a medvétől-:)...rosszabb esetben mindkettőtől...
13313 - 13500 között van rés ( investing szerint ) ...07. 21 -én az ár " beleharapott" a résbe már.....és minden validálódott rés alja teteje ellenállás vagy támasz ....vagy valami ilyesmi.......DD))
üdv
Szép napot! Köszönjük, azért lenne egy kérdésem a 13256 -nál hátrahagyott rés alj nem dominánsabb, mint ellenállás?
Sziasztok, jó reggelt!
13.220-on kell áttolnia és akkor mint írtam szabad az út 13.313-ig.
Ha sikerül átmennie 13.313-on, akkor
13.495
13.795 és
14.000 lehetnek a céljai!

Sziasztok!
A felső képet 2020.04.29 -én, az alsót ma készítettem.
Hathor és Drian szintén ezzel azonosat vizionál egymástól függetlenül:
https://kepkuldes.com/image/biSnDm
...nem árt résen lenni...+ Buffet indikátor 180% felett
ha itt tovább megy akkor 3600 - 4100 zóna kerül fókuszba - hihetetlen ami történik ...
Egyetértek minden hozzászólással, de leginkább azzal a megállapítással, hogy azt kell lekereskedni ami van.
Én a mának élek (daytradelek), abszolút hobbi kereskedő vagyok és "tényleg csak a játék öröméért" csinálom.
Éppen ezért megértem azokat is akik komoly összegekkel tolják és ennek megfelelően más aspektusból közelítenek ehhez és komoly érzelmi hullámokat élnek meg.
Részemről a jövő hétre emelkedést várok, akár egy újabb rekord rallyval.